BilgisayarMeraklısı- Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 112 22 Ocak 2020 #1 Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası)
Çözüm Hasan Gürlek 22 Ocak 2020 Bence Home kullanın, Home idealdir. Ne kadar az sistemi yorarsa o kadar iyi sonuçta.
KS KS BilgisayarMeraklısı- Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 112 22 Ocak 2020 #11 MR-2 dedi: Pro oyun oynayacak insanlar içinde gereksiz. HyperV, WDAG veya Sandbox kullanacaksanız Pro yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, PUBG, LOL falan. Artı 0 Eksi
MR-2 dedi: Pro oyun oynayacak insanlar içinde gereksiz. HyperV, WDAG veya Sandbox kullanacaksanız Pro yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır, PUBG, LOL falan.
Ball So Hard Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 675 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2 Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 22 Ocak 2020 #12 BilgisayarMeraklısı- dedi: En iyisi Pro galiba? Ve Türkçe'de seçiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcısı iseniz en iyisi Pro denemez. Home tercih etmenizi tavsiye ederim. Pro demek ek özellikler demek. Ek özellikler demek ekstra alan demek. Bu özellikler çok fazla alan kaplamaz ama ben gereksiz buluyorum. Artı 0 Eksi
BilgisayarMeraklısı- dedi: En iyisi Pro galiba? Ve Türkçe'de seçiliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ev kullanıcısı iseniz en iyisi Pro denemez. Home tercih etmenizi tavsiye ederim. Pro demek ek özellikler demek. Ek özellikler demek ekstra alan demek. Bu özellikler çok fazla alan kaplamaz ama ben gereksiz buluyorum.
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #13 Bence Home kullanın, Home idealdir. Ne kadar az sistemi yorarsa o kadar iyi sonuçta. Artı 0 Eksi Çözüm