Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 804 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 RAM 8 GB DDR3 SSD veya HDD modeli 128 GB SSD 1TB HDD Ekran kartı AMD Radeon HD 7500M/7600M Series İşlemci İntel Core İ7 3612QM İşlemciyi bazen aşırı derece kullanan Microsoft Compatibility Telemetry kapatılmalı mı? Kapatmanın zararları nelerdir?
İşlemciyi bazen aşırı derece kullanan Microsoft Compatibility Telemetry kapatılmalı mı? Kapatmanın zararları nelerdir?
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.689 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #2 Windows Telemetry Hizmetlerini kapatma buyurun okuyun. Artı 0 Eksi
KS KS Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 804 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 xyunustr dedi: Windows Telemetry Hizmetlerini kapatma buyurun okuyun. Genişletmek için tıkla... Konuyu gördüm ama zararından bahsedilmemiş zaten bu konuyu da onun için açtım. Artı 0 Eksi
xyunustr dedi: Windows Telemetry Hizmetlerini kapatma buyurun okuyun. Genişletmek için tıkla... Konuyu gördüm ama zararından bahsedilmemiş zaten bu konuyu da onun için açtım.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.689 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #4 Talhas_z5z dedi: Konuyu gördüm ama zararından bahsedilmemiş zaten bu konuyu da onun için açtım. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda donarken size uyarı veriyor bu program yanıt vermiyor bu o program silerseniz de o program gider. Artı 0 Eksi
Talhas_z5z dedi: Konuyu gördüm ama zararından bahsedilmemiş zaten bu konuyu da onun için açtım. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda donarken size uyarı veriyor bu program yanıt vermiyor bu o program silerseniz de o program gider.
KS KS Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 804 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #5 xyunustr dedi: Oyunlarda donarken size uyarı veriyor bu program yanıt vermiyor bu o program silerseniz de o program gider. Genişletmek için tıkla... Yani ciddi bir şey değil mi? Artı 0 Eksi
xyunustr dedi: Oyunlarda donarken size uyarı veriyor bu program yanıt vermiyor bu o program silerseniz de o program gider. Genişletmek için tıkla... Yani ciddi bir şey değil mi?
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.689 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #6 Talhas_z5z dedi: Yani ciddi bir şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Siz çıktığınızda raporlarken gerek duymadan iptale basıp hızlı çıkıyorsunuz o yüzden bence gerek yok ciddi değil. Artı 0 Eksi
Talhas_z5z dedi: Yani ciddi bir şey değil mi? Genişletmek için tıkla... Siz çıktığınızda raporlarken gerek duymadan iptale basıp hızlı çıkıyorsunuz o yüzden bence gerek yok ciddi değil.