Microsoft Corporation - WDDM v1.1

gofret

Hectopat
Windows 8.1 kurdum laptop'a, ekran kartının toshiba sitesinde windows 8 destekli sürümü mevcut değil.
Device Manager'dan baktığımda ATI Mobility Radeon HD 4500 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) yazıyor. Windows 7 destekli driver'ı indirmem gerekir mi?

Teşekkürler. Şimdi yükledim. Fakat aynı Microsoft Corporation - WDDM v1.1) yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 64bit kullanırken toshiba'nın sitesinden ekran kartımın windows 7 64bit destekleyen driver'ı indirmiştim. Oyunlarda hiç problem olmuyordu ve (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) yazısı kalkmıştı.

Merak ettiğim, windows 8.1'de toshiba'nın sitesinden ekran kartımın windows 7 64bit sürücüsünü indirmelimiyim? Yoksa
(Microsoft Corporation - WDDM v1.1) kalacak şekilde kullanmaya devammı etmeliyim? Oyunlarda performans kaybı yaşar mıyım? Örneğin Battlefield 2'de.

Windows 8 64bit kullanırken toshiba'nın sitesinden ekran kartımın windows 7 64bit destekleyen driver'ı indirmiştim. Oyunlarda hiç problem olmuyordu ve (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) yazısı kalkmıştı.

Merak ettiğim, windows 8.1'de toshiba'nın sitesinden ekran kartımın windows 7 64bit sürücüsünü indirmelimiyim? Yoksa
(Microsoft Corporation - WDDM v1.1) kalacak şekilde kullanmaya devammı etmeliyim? Oyunlarda performans kaybı yaşar mıyım? Örneğin Battlefield 2'de.

Windows 8'de Windows 7 64 sürücüsünü kurduğunda sorun ortadan kalktı ise Windows 8.1'de de Windows 7 64 bit sürücüsünü kurmalısın.

Ekran Alıntısı1.PNG

Microsoft Corporation - WDDM v1.1 yerine Engineering Sample yazıyor. Bundan dolayı da uygulamalarda ses ve görüntü gelmiyor.

Microsoft Corporation - WDDM v1.1 driver olarak nasıl güncellerim. Kaldırdım tekrar otomatik güncelle yaptım yine aynısı oluyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı