B Blueesek Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #11 DaisakuKuze dedi: Uzun bir süredir Kaspersky free kullanıyorum. Korsan oyun çok kullandım önermek değil ama Kaspersky free yeterli oluyor bilinçli kullanıcı için. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarınızı yavaşlatıyor mu? blender 'da falan mesela render hızını yavaşlatıyomu oyunlarda FPS kaybı oluyor mu ?
DaisakuKuze dedi: Uzun bir süredir Kaspersky free kullanıyorum. Korsan oyun çok kullandım önermek değil ama Kaspersky free yeterli oluyor bilinçli kullanıcı için. Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarınızı yavaşlatıyor mu? blender 'da falan mesela render hızını yavaşlatıyomu oyunlarda FPS kaybı oluyor mu ?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.931 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #12 Blueesek dedi: Peki bilgisayarınızı yavaşlatıyor mu? Blender'da falan mesela render hızını yavaşlatıyor mu oyunlarda FPS kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın tam bilgisini bilmiyorum ama ortalama bilgisayarlarda yavaşlama olmaz.
Blueesek dedi: Peki bilgisayarınızı yavaşlatıyor mu? Blender'da falan mesela render hızını yavaşlatıyor mu oyunlarda FPS kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın tam bilgisini bilmiyorum ama ortalama bilgisayarlarda yavaşlama olmaz.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.684 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #13 Blueesek dedi: Geçen gün bir arkadaşa gittik, bana dedi ki: "Antivirüs kullanma, Microsoft'un antivirüsü yeter sana." dedi. Gerçekten kendi antivirüsü virüsleri tespit eder mi ve kişisel güvenliğimi sağlamak istiyorum. Gerçekten işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Düzenli güncellemeler yapan biriyseniz gayet yeterli.
Blueesek dedi: Geçen gün bir arkadaşa gittik, bana dedi ki: "Antivirüs kullanma, Microsoft'un antivirüsü yeter sana." dedi. Gerçekten kendi antivirüsü virüsleri tespit eder mi ve kişisel güvenliğimi sağlamak istiyorum. Gerçekten işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Düzenli güncellemeler yapan biriyseniz gayet yeterli.