EternalEcho Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 Microsoft destek Gmail'i nedir? Benim Microsoft hesabım çalındı ama hiçbir şekilde geri alamadım. Daha önceden oyun almıştım onun faturası duruyor. Onu atsam belki verirler hesabı ama Gmail'i ne bulamadım.
Microsoft destek Gmail'i nedir? Benim Microsoft hesabım çalındı ama hiçbir şekilde geri alamadım. Daha önceden oyun almıştım onun faturası duruyor. Onu atsam belki verirler hesabı ama Gmail'i ne bulamadım.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.309 Makaleler 6 Çözümler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Ağustos 2025 #2 Microsoft’un destek maili yok, resmi destek sadece support.microsoft.com üzerinden ilerliyor.
EternalEcho Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Microsoft'un destek maili yok, resmi destek sadece support.microsoft.com üzerinden ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Peki canlı destek yok mu bulamadım.
RitmicOfficial dedi: Microsoft'un destek maili yok, resmi destek sadece support.microsoft.com üzerinden ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Peki canlı destek yok mu bulamadım.