Microsoft, Desteklemeyen Sistemlerde Windows 11 Kullananları Uyaracak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 11 indir

Windows 11 artık resmi sistem gereksinimlerini karşılayan cihazlar tarafından yaygın olarak kullanılabilir durumda. Bildiğiniz gibi, bilgisayarınız gereksinimleri karşılamasa bile yeni işletim sistemini kullanmak mümkün. Microsoft, şimdi bu kullanıcıları Windows Ayarları uygulamasında yeni bir uyarıyla karşılayacak. Yazılım geliştiricisi, önizleme derlemelerinde Ayarlar uygulamasının bir bölümünde cihazların minimum özellikleri karşılamadığını bildiren bir mesaj göstermeye başladı. Şu anda Ayarlar […]

Devamı: Microsoft, Desteklemeyen Sistemlerde Windows 11 Kullananları Uyaracak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Gereksiz sistem ozelliklerini kaldirsinlar o zaman, 7. nesil ve alt Intel islemciler hala bayagi yeni. Tonla yeni sayilabilecek TPM 2.0 desteklemeyen sistem de mevcut. Yaptiklari sacmaliktan baska bir şey degil, ve sirf bu sistem gereksinimlerinden dolayi cogu insanin Windows 10'da kalacagini dusunuyorum.

Gereksiz sistem ozelliklerini kaldirsinlar o zaman, 7. nesil ve alt Intel islemciler hala bayagi yeni. Tonla yeni sayilabilecek TPM 2.0 desteklemeyen sistem de mevcut. Yaptiklari sacmaliktan baska bir şey degil, ve sirf bu sistem gereksinimlerinden dolayi cogu insanin Windows 10'da kalacagini dusunuyorum.
W11 çok erken duyuruldu bence, en az 2-3 yıl vardı sanki. W11'e geçmem için şuan hiçbir sebep göremiyorum şahsen.

Peki Windows 10'un resmi desteği bittiğinde eski bilgisayarlarımızı kaldırıp atacak mıyız? Windows'un kendini macOS zannetmesi hatalı bir davranış.
Yeni sistem gereksinimlerini zorlamaya calismazlarsa patchlerle Windows 11 kullanabilirsiniz, ya da GNU/Linux gibi alternatif sistemlere gecebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı