Microsoft "Dosya sistemi hatası (-2147219196)" Hatası

Yer
Eagle Mars Colony
Windows 10'da herhangi bir fotoğrafı açsam, açılır açılmaz "Dosya sistemi hatası (-2147219196)" hatasını alıyorum ve "Fotoğraflar" uygulaması da açıldıktan kısa süre sonra hatasız kapanıyor. Ancak fotoğraflar, Windows Media Player ile açılabiliyor.

Uyguladığım yöntemler:

• Sorun gider aracı kullanıldı.
  • Uygulama ayarlarından onarıldı ve sıfırlandı.
  • Uygulama, WindowsApps klasöründeki dosyalarıyla birlikte kaldırıldı ve tekrar yüklendi.
Ancak ne yazık ki bu yöntemler işe yaramadı.

Arama kısmına services.msc yazın gelen uygulamayı açın. Windows Lisans Yöneticisi Hizmeti'ni bulun ve üzerine çift tıklayın. Ardından "Başlangıç türü: Otomatik" olarak ayarlayın ve Başlat seçeneğine tıklayın. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Daha önce şöyle bir konu da açılmış:

Çözüm öneriniz için teşekkürler ancak yine çalışmadı. Ben de bir umut uygulamaya güncelleme bekliyorum.

Verdim işlem inşallah başarılı olur kendi yaptığım link sorunsuz
rar dosyasını indirin ve bir dosyaya resimleri çıkarın. Bakarak çözebilirsiniz
link bu: cozum.rar dosyasını indir - download

Emeğiniz için teşekkürler ama fotoğrafların ve "Fotoğraflar" uygulamasının sahipliği hep bendeydi.
Düzenleme:

En son SFC ve DISM araçlarıyla Windows onarıldı ancak çözüm olmadı. Temiz kurulum ile sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…