The Dot Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Microsoft Edge kullanıyorum Edge'de açtığım her sekme Alt Tab'da gözüküyor fakat Chrome gibi tarayıcılarda böyle bir şey olmuyor. Peki bunu ayarlayabilir miyim, kapatabilir miyim?
Microsoft Edge kullanıyorum Edge'de açtığım her sekme Alt Tab'da gözüküyor fakat Chrome gibi tarayıcılarda böyle bir şey olmuyor. Peki bunu ayarlayabilir miyim, kapatabilir miyim?
Çözüm Ma'at 5 Şubat 2021 Kapatabilirsiniz. "Ayarlar"dan "Sistem" kısmına gelin, soldan "çoklu işlem" vb. yazan kısma tıklayın. İngilizcem yetmedi, çeviremedim. Oradaki "Alt + Tab" ayarını değiştirerek bu durumu düzeltebilirsiniz.
Kapatabilirsiniz. "Ayarlar"dan "Sistem" kısmına gelin, soldan "çoklu işlem" vb. yazan kısma tıklayın. İngilizcem yetmedi, çeviremedim. Oradaki "Alt + Tab" ayarını değiştirerek bu durumu düzeltebilirsiniz.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 5 Şubat 2021 #2 Kapatabilirsiniz. "Ayarlar"dan "Sistem" kısmına gelin, soldan "çoklu işlem" vb. yazan kısma tıklayın. İngilizcem yetmedi, çeviremedim. Oradaki "Alt + Tab" ayarını değiştirerek bu durumu düzeltebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Kapatabilirsiniz. "Ayarlar"dan "Sistem" kısmına gelin, soldan "çoklu işlem" vb. yazan kısma tıklayın. İngilizcem yetmedi, çeviremedim. Oradaki "Alt + Tab" ayarını değiştirerek bu durumu düzeltebilirsiniz.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Arama kısmına Alt+Sekme yazın ve oradaki seçeneği ''Yanlızca açık pencereler'' yapın. Artı 0 Eksi
KS KS The Dot Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 Ma'at dedi: Kapatabilirsiniz. "Ayarlar"dan "Sistem" kısmına gelin, soldan "çoklu işlem" vb. yazan kısma tıklayın. İngilizcem yetmedi, çeviremedim. Eki Görüntüle 866736 Oradaki "Alt + Tab" ayarını değiştirerek bu durumu düzeltebilirsiniz. Eki Görüntüle 866737 Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Gabe Newell dedi: Arama kısmına Alt+Sekme yazın ve oradaki seçeneği ''Yanlızca açık pencereler'' yapın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Kapatabilirsiniz. "Ayarlar"dan "Sistem" kısmına gelin, soldan "çoklu işlem" vb. yazan kısma tıklayın. İngilizcem yetmedi, çeviremedim. Eki Görüntüle 866736 Oradaki "Alt + Tab" ayarını değiştirerek bu durumu düzeltebilirsiniz. Eki Görüntüle 866737 Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Gabe Newell dedi: Arama kısmına Alt+Sekme yazın ve oradaki seçeneği ''Yanlızca açık pencereler'' yapın. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.