süleyman88 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Karadeniz Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Windows 10 kurulu cihazda fazla kasmaması için Edge kullanıyorum. Arama yaptığım zaman Yandex tabanında arama yapıyor ve arama sonuçlarında alakasız şeylerle karşılaşıyorum. Yandex'i silip Google yapmak istiyorum. Nasıl halledebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Windows 10 kurulu cihazda fazla kasmaması için Edge kullanıyorum. Arama yaptığım zaman Yandex tabanında arama yapıyor ve arama sonuçlarında alakasız şeylerle karşılaşıyorum. Yandex'i silip Google yapmak istiyorum. Nasıl halledebilirim?
Çözüm GFYT 19 Ocak 2021 Microsoft Edge'i açın. Sağ üstte ayarlar ve diğer işlemler. Ayarlar'ı tıklayın. Solda gizlilik ve Hizmetler'i tıklayın. Bunu görmüyorsanız önce sol üstteki menü'yü... Aşağı kaydırıp adres çubuğu'nu tıklayın. "Adres çubuğunda kullanılan arama motoru" açılır menüsünde Google'ı seçin.
Microsoft Edge'i açın. Sağ üstte ayarlar ve diğer işlemler. Ayarlar'ı tıklayın. Solda gizlilik ve Hizmetler'i tıklayın. Bunu görmüyorsanız önce sol üstteki menü'yü... Aşağı kaydırıp adres çubuğu'nu tıklayın. "Adres çubuğunda kullanılan arama motoru" açılır menüsünde Google'ı seçin.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.980 Makaleler 1 Çözümler 561 19 Ocak 2021 #2 Microsoft Edge'i açın. Sağ üstte ayarlar ve diğer işlemler. Ayarlar'ı tıklayın. Solda gizlilik ve Hizmetler'i tıklayın. Bunu görmüyorsanız önce sol üstteki menü'yü... Aşağı kaydırıp adres çubuğu'nu tıklayın. "Adres çubuğunda kullanılan arama motoru" açılır menüsünde Google'ı seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
Microsoft Edge'i açın. Sağ üstte ayarlar ve diğer işlemler. Ayarlar'ı tıklayın. Solda gizlilik ve Hizmetler'i tıklayın. Bunu görmüyorsanız önce sol üstteki menü'yü... Aşağı kaydırıp adres çubuğu'nu tıklayın. "Adres çubuğunda kullanılan arama motoru" açılır menüsünde Google'ı seçin.