EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize sağlıklı günler. Benim sorum Microsoft Edge(en son sürüm)'de yeni sekmede bir şey aradığımda "Yandex" ile arıyor. Bunu nasıl "Google" ile aramasını sağlayabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize sağlıklı günler. Benim sorum Microsoft Edge(en son sürüm)'de yeni sekmede bir şey aradığımda "Yandex" ile arıyor. Bunu nasıl "Google" ile aramasını sağlayabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #3 Normal Edge'de nasıl bilmiyorum ama Edge Chromium'da şu şekilde; Ayarlar->Gizlilik ve Hizmetler->aşağıya in->Adres Çubuğu->Arama altyapısı bölümünden değiştirebilirsiniz.
Normal Edge'de nasıl bilmiyorum ama Edge Chromium'da şu şekilde; Ayarlar->Gizlilik ve Hizmetler->aşağıya in->Adres Çubuğu->Arama altyapısı bölümünden değiştirebilirsiniz.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #4 Ayarlara gidip "arama altyapısı" şeklinde arama yapın. Buradan değiştirebilirsiniz. Son düzenleme: 8 Ağustos 2020
EfeKarabag Decapat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 79 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #5 LeBlanc dedi: Eki Görüntüle 634358 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim talhamucurlu dedi: Normal Edge'de nasıl bilmiyorum ama Edge Chromium'da şu şekilde; Ayarlar->Gizlilik ve Hizmetler->aşağıya in->Adres Çubuğu->Arama altyapısı bölümünden değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 634357 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HABAR dedi: Ayarlara gidip "arama altyapısı şeklinde arama yapın. Eki Görüntüle 634361 Buradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
LeBlanc dedi: Eki Görüntüle 634358 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim talhamucurlu dedi: Normal Edge'de nasıl bilmiyorum ama Edge Chromium'da şu şekilde; Ayarlar->Gizlilik ve Hizmetler->aşağıya in->Adres Çubuğu->Arama altyapısı bölümünden değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 634357 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim HABAR dedi: Ayarlara gidip "arama altyapısı şeklinde arama yapın. Eki Görüntüle 634361 Buradan değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim