Çözüldü Microsoft Edge arama yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

captainfrtcn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Edge'e girdiğimde arama yapmadığını gördüm. Arama çubuğunda öneriler ve geçmiş de çıkmıyor, sadece akıştaki haberleri açıyor. Attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Chrome düzgün şekilde arama yapıyor bu yüzden sorunun ne olduğunu anlamadım. Denetim Masası'ndan onar seçeneğine bastım fakat yine de düzelmedi, ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-12 143706.png
    34,1 KB · Görüntüleme: 39
Ayarlardan DNS Sağlayıcınızı değiştirmeyi deneyin.

Ayarlardan DNS sağlayıcınızı değiştirmeyi deneyin.

Dediğinizi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bunların hepsini denedim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-12 145741.png
    46,1 KB · Görüntüleme: 31
Dediğinizi yaptım fakat değişen bir şey olmadı. Yanlış mı yapıyorum acaba? Bunların hepsini denedim.
Hocam eklentileriniz varsa devre dışı bırakın. Yine çözülmesse önbellek ve çerezleri temzileyin.

Hocam eklentileriniz varsa devre dışı bırakın. Yine çözülmesse önbellek ve çerezleri temzileyin.

Dediklerinizi yaptım fakat yine arama yapmıyor. İşin garip tarafı sık kullanılanlardaki siteler sorunsuz şekilde açılıyor ama arama yapmaya gelince yapmıyor. Komple silmek mümkünse onu deneyeceğim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Direkt bir site URL'si yazınca giriyor fakat arama mi yapılmiyor? Edge ile ilgili bir hata olduğunu düşünüyorum.

Direkt bir site URL'si yazınca giriyor fakat arama mi yapılmiyor? Edge ile ilgili bir hata olduğunu düşünüyorum.

Hayır URL de yazsam aramıyor. Microsoft Edge'in haber akışına tıklayınca haberler açılıyor. Sık kullanılanlar sekmesine eklediğim siteler de tıklayınca açılıyor. Eğer geçmiş penceresinden aramalarıma tıklarsam onlar da açılıyor. Fakat arama çubuğuna yazdığımda hiçbir sonuç alamıyorum. Sekme çubuğunda böyle bir simge çıkıyor belki bilmeden bir dosyayı kurcalamışımdır diye düşünüyorum ama anlamak zor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-13 095352.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 33
Edge belki Sık kullanılanlar ve ana sayfadaki linkleri önceden yüklüyor olabilir. Tarayıcıyı sıfırlamayı veya yapabiliyorsanız bi kaldırıp tekrar indirmeyi deneyin hocam.

Edge varsayılan tarayıcı olarak çalıştırmayı dene.

Fikrim yok ama belki söylenildiği gibi ayarları sıfırlayabilir veya arama motorunu değiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…