Çözüldü Microsoft Edge arama yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

captainfrtcn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Edge'e girdiğimde arama yapmadığını gördüm. Arama çubuğunda öneriler ve geçmiş de çıkmıyor, sadece akıştaki haberleri açıyor. Attığım fotoğraftaki hatayı alıyorum. Chrome düzgün şekilde arama yapıyor bu yüzden sorunun ne olduğunu anlamadım. Denetim Masası'ndan onar seçeneğine bastım fakat yine de düzelmedi, ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-12 143706.png
    34,1 KB · Görüntüleme: 39
Edge belki sık kullanılanlar ve ana sayfadaki linkleri önceden yüklüyor olabilir. Tarayıcıyı sıfırlamayı veya yapabiliyorsanız bir kaldırıp tekrar indirmeyi deneyin hocam.

Merhaba, bir güncelleme paylaşmak istedim. Yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim, sorun nihayet çözüldü. Nasıl çözüldüğü hakkında bir fikrim yok sadece bugün girmeyi denediğimde yeniden çalıştığını gördüm. En son yaptığım işlemlerden sonra da çalışmamıştı yani nasıl oldu anlamadım. Microsoft geri bildirime dönüş de sağlamadı. Ama sonuç olarak sorun çözüme kavuştu.

Fikrim yok ama belki söylenildiği gibi ayarları sıfırlayabilir veya arama motorunu değiştirebilirsin.

Ayarları sıfırlamak bir işe yaramamıştı hocam. Fakat gerek kalmadı sorun çözüldü teşekkürler.

Öyleyse anlık bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…