Microsoft Edge candır

Sen Brave kullan. Şu an çıldırmak üzereyim... Edge çok kötü bir tarayıcı, Brave varken çöp.

Edge bana kalırsa en iyi tarayıcı. Birçok testte en hızlı tarayıcılar arasında 1. veya ilk üç içinde oluyor genelde. Chrome temalarını kullanabilmek çok güzel, Microsoft hesabımızı bağlayabilme özelliği de çok işe yarıyor. Az RAM tüketimi var. Ve gerçekten sade olması bir güzellik katıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'da bir o kadar hızlı olup, GNU/Linux'ta bir o kadar rezalet çalışan bir tarayıcıdır. Firefox ve Brave'den sonra yedek için tutuyorum genelde 🤡
RAM kullanımı gerçekten iyi Windows'ta.
Daha betada. Umarım tam sürümde iyi olur.

Bu arada bir şey daha var: Şu an Windows 10'a geçtim. Brave'nin kullanımı artmış. Windows 8.1'de çok azdı.

Onu bilerek yapmış olabilirler.

Alakası yok bence. Aynı altyapı var, Chromium. Sorun Linux'ta dev sürümü olması ve mükemmel ötesi(!) geri bildirimi olması. Gerçi bu kadar GNU/Linux kullanıcısının Firefox gibi bir nimeti bırakıp paragözün ürününü kullanmazlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı