Microsoft Edge candır

Arkadaşlar, 1 haftadır Microsoft Edge kullanıyorum. Google'a, Opera'ya falan bin basar, tarayıcı o kadar hızlı ki inanamazsınız ve RAM'i aşırı az harcıyor. Size Microsoft Edge'i öneriririm.
Font'u gözümü öldürmese kullanırdım.

Bende sorun var herhalde, format attım ve öneriler üzerine Edge'ye geçtim. Hantal bir tarayıcı ve mesela Twitch'ten yayın izliyorum 1.5-2 GB RAM yiyor RAM zaten 8 GB, ekran kartı ise %90 tüketiyor. (1080p değerleri)

Firefox'u tercih ederim. Bir ara bak istersen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yönden Brave. Ama Google Chrome candır.

Hepsi çöp, hepsinden nefret ediyorum, hiç kullanmayın. İkide bir şu tarayıcıya mı geçeyim, en iyi tarayıcı hangisi, tarayıcı övme konuları... Yeter.

Hepsi çöp, hepsinden nefret ediyorum, hiç kullanmayın. İkide bir şu tarayıcıya mı geçeyim, en iyi tarayıcı hangisi, tarayıcı övme konuları... Yeter.

İstemiyorsanız konuya tıklamayabilirsiniz. İsteyen istediği konuyu önceden başka biri açmış olsa bile açabilir.

Arkadaşlar, 1 haftadır Microsoft Edge kullanıyorum. Google'a, Opera'ya falan bin basar, tarayıcı o kadar hızlı ki inanamazsınız ve RAM'i aşırı az harcıyor. Size Microsoft Edge'i öneriririm.

Bir tek bana mı yavaş geldi bu tarayıcı? Bence çok yavaş, çok ama çok yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…