ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 17 Aralık 2020 #21 raster dedi: Hocam tarama bitti 7 tane öge buldu. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... AdwCleaner ile taratın bir de.
raster dedi: Hocam tarama bitti 7 tane öge buldu. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... AdwCleaner ile taratın bir de.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #22 ArdaFRKN dedi: AdwCleaner ile taratın bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım zaten AdwCleaner ile taratmışım . ArdaFRKN dedi: AdwCleaner ile taratın bir de. Genişletmek için tıkla... Peki silineceklerde HKLM/SYSTEM gibi bir şey yazıyor bu silincek bir şey midir? Son düzenleme: 17 Aralık 2020
ArdaFRKN dedi: AdwCleaner ile taratın bir de. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım zaten AdwCleaner ile taratmışım . ArdaFRKN dedi: AdwCleaner ile taratın bir de. Genişletmek için tıkla... Peki silineceklerde HKLM/SYSTEM gibi bir şey yazıyor bu silincek bir şey midir?
Z zag.alya Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mart 2021 #23 raster dedi: Arkadaşlar merhaba. Bugün Microsoft Edge'ye girdiğimde bir şey yazdım. Sonuçların Google'de çıkması gerekirken Yahoo'da çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim. Sonuçların tekrar Google'da çıkmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yahoo bir virüs. Muhtemelen bilgisayar verimliliği düştü.
raster dedi: Arkadaşlar merhaba. Bugün Microsoft Edge'ye girdiğimde bir şey yazdım. Sonuçların Google'de çıkması gerekirken Yahoo'da çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim. Sonuçların tekrar Google'da çıkmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yahoo bir virüs. Muhtemelen bilgisayar verimliliği düştü.
Arnadimo Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #24 zag.alya dedi: Yahoo bir virüs. Muhtemelen bilgisayar verimliliği düştü. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil.
zag.alya dedi: Yahoo bir virüs. Muhtemelen bilgisayar verimliliği düştü. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs değil.