DealWithinDevil Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar gizlilik güvenlik seçeneklerinden DNS açtığımda işe yaramıyor. Edge'yi kapatıp açtığımda da sanki o ayarı hiç yapmamışım gibi gösteriyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Arkadaşlar gizlilik güvenlik seçeneklerinden DNS açtığımda işe yaramıyor. Edge'yi kapatıp açtığımda da sanki o ayarı hiç yapmamışım gibi gösteriyor. Bunun çözümünü bilen var mı?
Coven Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 333 14 Nisan 2022 #2 Bir hafta önce aynı sorunu fark ettim. Güncelleme ile çözerler diye bekliyorum.
DealWithinDevil Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 Coven dedi: Bir hafta önce aynı sorunu fark ettim. Güncelleme ile çözerler diye bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten moral bozucu olmaya başladı. Yaklaşık 2 haftalık bir süreçtir bu var bende.
Coven dedi: Bir hafta önce aynı sorunu fark ettim. Güncelleme ile çözerler diye bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten moral bozucu olmaya başladı. Yaklaşık 2 haftalık bir süreçtir bu var bende.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 22 Nisan 2022 #4 Dün gelen güncelleme ile sorunu çözmüşler. Microsoft Edge release notes for Stable Channel Microsoft Edge release note for Stable Channel docs.microsoft.com
Dün gelen güncelleme ile sorunu çözmüşler. Microsoft Edge release notes for Stable Channel Microsoft Edge release note for Stable Channel docs.microsoft.com