- Makaleler
- 3
Arkadaşlar, Microsoft Edge'de eski scroll efekti yok. Chrome'un scroll efektine "benzeyen" bir efekt var. Yardım eden herkese teşekkürler. (Fazla kaydırınca Chorme'unkine benziyor.)
Sanırım fareden dolayı. Çünkü oklar veya PageUp ve PageDown ile normal.Edge'e güncelleme gelmiş olabilir, çünkü her yeni sürümde bu efekti daha çok geliştiriyorlar.
Arkadaşlar, Microsoft Edge'de eski scroll efekti yok. Chrome'un scroll efektine "benzeyen" bir efekt var. Yardım eden herkese teşekkürler. (fazla kaydırınca chorme'unkine benziyor.)
Yeni Edge ise normal, Chromium altyapıya sahip.
Edge'e güncelleme gelmiş olabilir, çünkü her yeni sürümde bu efekti daha çok geliştiriyorlar.Önceden yeni Edge ile böyle olmuyordu ama.
Böyle kayarken üste çıkar gibi oluyordu ya onu diyorum. Hala oluyor ama uzun kaydırmalarda olmuyor.
Sadece bir kademeli kaydırmalarda oluyor.
Sanırım fareden dolayı. Çünkü oklar veya PageUp ve PageDown ile normal.Edge'e güncelleme gelmiş olabilir, çünkü her yeni sürümde bu efekti daha çok geliştiriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.