Microsoft Edge hesabı nasıl silinir?

dr.dante

Centipat
Daha fazla  
Google şifrelerim Edge tarayıcısında iznim dışında senkronize olduğu için Edge profilimi silmek istiyorum fakat silmek için herhangi bir bağlantı bulamıyorum. Hesap ayarları kısmında çöp kutusu işaretine tıkladığımda sadece hesaptan çıkış yapıyor ama hesabı silemiyorum. Microsoft ürünlerine gidip oradan silmeyi denedim yine bulamadım. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Hesabınızdan çıkış yapınca şifreleri siliyorsa şifreler hesapta kayıtlıdır Edge'den silemezsiniz. Hesaptan çıkış yapmanıza rağmen şifreler kalıyorsa şifre yöneticisini girip boşaltın.

Yanılmıyorsam Edge profili microsoft hesabınız oluyor.
yani edge profilini silme gibi bir seçeneğim yok mu? Microsoft Help Centerda bir danışman bizzat edge profilimi silmemi önerdi başka bir konudan dolayı

Hocam şifreleri silme kısmı kolay fakat benim edge profilimi silmem lazım. Google için Youtube hesabı nasıl silinebiliyorsa Edge için de aynısı yok mu?

In Edge, Click on settings > profiles > scroll down to more profiles then Click on switch button > in profile 1 or 2, Click the 3 dots then select remove.

Microsoft'un sağladığı resmi bilgi bu şekilde

Edge ayarlarına ufak bir göz gezdirdim. Profil kaldırılabiliyor ancak microsoft hesabına bağlı olan profilinde veriler kalıyor. Silmek istediğin şeyleri elinle manuel silebilirsin. Tarama verilerini temizle ve sonrasında şifre yöneticisinden şifreleri kaldırsan yeterli olacaktır sanırsam.
Ek: Burada Edge profili olarak bahsettiğimiz şey sizin microsoft hesabınıza bağlı olan bir profil. Bu profili bilgisayarınızdaki bir kullanıcı olarak düşünebilirsiniz. Örneğin sizin bilgisayarınız bir hotmaile bağlı diyelim bu hotmail altında bilgisayarınızda bir veya birden fazla kullanıcı olabilir. Profil bunun gibi birşey.

Ben o hesabı bilgisayardan kaldırabiliyorum hocam. Aslında microsoft hesabı Google hesabı gibi bile olsa hesap ayarlarında tüm Chrome hesabını silebilirsin. Yada youtube hesabını tamamen silip yeni youtube hesabı açabilirsin. Bu soruyu Microsoft Help Centera da bir sorayım cevap gelirse yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…