Microsoft Edge, hızlı bağlantıların yeri değişti

Bu özelliği kullanmıyorum. Ama açınca bende böyle gözüküyor.

Screenshot_2.png

Microsoft haberler sekmesini görünür yapınca, daha yukarı geliyor.

Screenshot_4.png

Esinleyici ayarını seçince günün resmini açıyor. Arka plana resim ekleyince de en aşağı alıyor. Şahsen ben arka plan resmini kapatıp kullanıyorum. Yani sorun Arka plan seçeneğini açmaktan kaynaklanıyor. Özel ayarlardan Arka plan'ı kapalı yaparsan arama kutusu ve hızlı bağlantılar ortalanıyor.

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

Screenshot_9.png

Son düzenleme:
Esinleyiciyi seçince günün resmini açıyor. Arka plana resim ekleyince de en aşağı alıyor. Şahsen ben arka plan resmini kapatıp kullanıyorum. Yani sorun arka plan seçeneğini açmaktan kaynaklanıyor. Özel ayarlardan arka Plan'ı kapalı yaparsan arama kutusu ve hızlı bağlantılar ortalanıyor.

Eki Görüntüle 744409

Bende esinleyiciye aldığımda o aşağıdaki bağlantılar yukarı çıkıyor neden olabilir?

Ben de böyle gözüküyor. Bilmiyorum neden öyle oluyor. Şahsen arka planda görsel olunca, Hızlı bağlantılar daha zor okunuyor. Tema ile uyumlu beyaz ya da siyah arka planı tercih etmeni öneririm.
Diğer kullandığım tarayıcılarda da yeni sekme ayarlarının çoğunu kullanmam. Yer imlerinden gerekli bağlantılara zaten ulaşıyorum.

Screenshot_8.png

Ben de böyle gözüküyor. Bilmiyorum neden öyle oluyor. Şahsen arka planda görsel olunca, hızlı bağlantılar daha zor okunuyor. Tema ile uyumlu beyaz ya da siyah arka planı tercih etmeni öneririm.
Diğer kullandığım tarayıcılarda da yeni sekme ayarlarının çoğunu kullanmam. Yer imlerinden gerekli bağlantılara zaten ulaşıyorum.

Eki Görüntüle 744426

Sinirim bozuldu arkadaşımdada böyle değil neden böyle olduki ayarları varsayılana alsam düzelir mi?

Microsoft hesabına giriş yaptınız mı? Belki ondan dolayı olabilir. Ben Microsoft hesabına giriş yapmış şekilde kullanıyorum. Evet, fazla bilgi eklemediyseniz sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Microsoft hesabına giriş yaptınız mı? Belki ondan dolayı olabilir. Ben Microsoft hesabına giriş yapmış şekilde kullanıyorum. Evet, fazla bilgi eklemediyseniz sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Microsoft hesabıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum bugün böyle oldu çünkü önceden böyle değildi.
Bu arada içerik ayarlarından kaydırırken görünür yapınca düzeldi ama esinleyici yaptığımda neden öyle oluyor anlamadım.
Sıfırladım bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi hala zorla bıraktıracak kendini Edge.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı