Microsoft Edge kendi kendine sayfa açıyor

SessizOyuncu35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı ilk açışta Microsoft Edge aniden açılıp kapanıyor ve Microsoft Edge geçmişimde kendi kendine uygulama kapalı olsa bile nofey.com diye bir siteye girmişim gibi bu siteyi gösteriyor.

Nasıl Düzelteceğim Google İçinde Aynısını Yaşadım Ve Düzeldi Ama Edgeyi Yapamadım
Konuyu düzenleyerek ya da yeni konu açarak durumu anlatabilirsiniz. İşin kolayı virüs programlarıyla tarayıp virüsü silmek örnek programlar kaspersky, malwarebytes. Tabi daha ayrıntılı bilgiyi verende çıkar. İsterseniz konuyu güncelleyin.

AdwCleaner ile tarattım ismini unuttuğum bir malware çıktı karantinaya aldım sonra sil dedim ama yine PC'yi her açışımda aynı şeyle karşılaşıyorum

Arkadaşlar Kredi Kartı Veya Başka Birşeyin Çalınması Gibi Bir Durum Söz Konusu Olurmu Bu Olaydan Dolayı

Arkadaşlar Bu Akşam Bilgisayara Format Atma Kararı Aldım :)

Son düzenleme:
AdwCleaner ile tarattım ismini unuttuğum bir malware çıktı karantinaya aldım sonra sil dedim ama yine PC'yi her açışımda aynı şeyle karşılaşıyorum

Arkadaşlar Kredi Kartı Veya Başka Birşeyin Çalınması Gibi Bir Durum Söz Konusu Olurmu Bu Olaydan Dolayı

Arkadaşlar Bu Akşam Bilgisayara Format Atma Kararı Aldım :)
Olabilir de olmayabilir de o virüsü biz yazmadık sonuçta adam kodunda ne yazdığını nerden bilelim.

Arkadaşlar Babamla Beraber Bilgisayarcıda Format attırdık virüsten kurtuldum :) bu durumu yaşayanlara tavsiyem depolama alanı yüksek bir flash bellek içine butun gerekli dosya ve bilgilerinizi atın Sorna format attirin derim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı