Microsoft Edge kullanılır mı?

@Phoque kusura bakma.
Firefox'tan vazgeçiyorsan kullanmamışsın demektir.
Artıları ile ilgili kitap yazarım.
Bence EDGE + Firefox ikilisini kullanmaya devam etsen güzel olur.

@Phoque kusura bakma.
Firefox'tan vazgeçiyorsan kullanmamışsın demektir.
Artıları ile ilgili kitap yazarım.
Bence Edge + Firefox ikilisini kullanmaya devam etsen güzel olur.

Aslında sadece değişiklik olsun diye bırakmıştım. Firefox'u forumlarda ölümüne desteklediğim zamanlar vardı kendim bir tercih yapacağım ama Chrome'u kesinlikle bırakacağım.

Ben sana göndereyim bi Firefox eklentileri ve özelleştirilmiş görünümü ile
Uzun zamandır var kafamda bir proje ama üşeniyorum yapmaya.
Çeşitli portable programlar içeren paket. İçeriğinden biri özelleştirilmiş Firefox.
Portable apps sitesinden cpuz, hwinfo gibi çeşitli araçlar ve programlar içeren paket.

Sadece iki eklenti tavsiyesi : Foxytab
Çeviri hizmeti için de : twp

Gönderdiğiniz paket yalnızca konu için değil genel olarak yararlı olacak, sağ olun. Firefox'a geri dönme kararı aldım. Bahsettiğiniz eklentilere de göz atacağım. İyi sosyaller.

Hocam veri çalma derken ?
İlle de hangi tarayıcı veri güvenliği açısından iyidir dersen : Firefox ama çok da önemli değil.
Takma kafana, bilmedikleri bi donumuzun rengi kaldı zaten. ( Belki onu da biliyorlardır.)
Cep telefonun yeter. Adamlar günde kaç kez helaya gittiğini bilir.

İlle de hangi tarayıcı veri güvenliği açısından iyidir dersen : Firefox ama çok da önemli değil.
Takma kafana, bilmedikleri bi donumuzun rengi kaldı zaten. ( Belki onu da biliyorlardır.)
Biliyorlardır Hocam. Neyse bilsinler ayıp bir şeyimiz yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…