Microsoft EDGE kullanırken CPU sıcaklığı artıyor

ulaselessar

Kilopat
Format attıktan sonra Edge kullanırken anlık olarak sitelerin yüklenmediğini ve CPU sıcaklığının fırladığını görüyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir? Antivirüs taraması yaptım.

Laptop'un fanı aniden açılıyor ve geri kapanıyor. Sanki oyun oynuyormuş gibi artıyor sıcaklığı.

Bu normal bir şey ama elindeki laptop olduğu için daha belirgin bir şekilde oluyor sadece, HWiNFO üzerinde oyunlarda kaç dereceye çıktığını SS alıp atar mısın?
Hocam nereye varmak istediğinizi anladım. Yoğun çalışma anında sıcaklıklar 90lara kadar çıkıyor ama fanlar fullendiğinde geri soğuyor. Bilgisayarı yıllık bakıma vereceğim. Sadece bu edge muhabbeti son birkaç gündür olmaya başladı.

Hocam nereye varmak istediğinizi anladım. Yoğun çalışma anında sıcaklıklar 90'lara kadar çıkıyor ama fanlar fullendiğinde geri soğuyor. Bilgisayarı yıllık bakıma vereceğim. Sadece bu Edge muhabbeti son birkaç gündür olmaya başladı.

Edge pek kullandığım bir tarayıcı değil, uzun bir süredir termal bakım yapmadıysanız sebebi bu olabilir

Format attıktan sonra Edge kullanırken anlık olarak sitelerin yüklenmediğini ve CPU sıcaklığının fırladığını görüyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir? Antivirüs taraması yaptım.

Laptopun fanı aniden açılıyor ve geri kapanıyor. Sanki oyun oynuyormuş gibi artıyor sıcaklığı.

Chromium tabanlı tarayıcılarda uzun süredir Memory leak ve CPU leak vardı zaten. Edge bunu ayrı bir boyuta taşımış bence. Başka bir tarayıcı denediniz mi? Edge kullanmanız şart mı? Edge'in hiç artısını görmediğim için size diğer Chromium tabanlı tarayıcıları önerebilirim.

1 ay sonra hortlatmış gibi olacak,

Bilgisayarımın yıllık bakımını yaptırdım. Sıcaklık kısmında hiçbir problemim yok. Lakin aynı durumu tekrardan yaşıyordum ve sadece Instagram üzerinde olduğunu gördüm. Bütün siteler normal yüklenirken, instagram arada bir yüklenmiyor ve CPU sıcaklığını arttırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı