T TheCapedDetective Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 81 7 Temmuz 2020 #1 Edge'de herhangi bir link girince entere basıyorum link mavi oluyor herhangi bir yere tıklamam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim?
Edge'de herhangi bir link girince entere basıyorum link mavi oluyor herhangi bir yere tıklamam gerekiyor bunu nasıl çözebilirim?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 7 Temmuz 2020 #2 Bildiğim kadarıyla o tarayıcının yaptığı bir şey. Tarayıcı o özelliği kaldırana kadar düzelmez diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla o tarayıcının yaptığı bir şey. Tarayıcı o özelliği kaldırana kadar düzelmez diye biliyorum.
T TheCapedDetective Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 81 7 Temmuz 2020 #3 Bunun neyi özellik anlamadım.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 7 Temmuz 2020 #4 TheCapedDetective dedi: Bunun neyi özellik anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum tarayıcının yaptığı bir şey.
TheCapedDetective dedi: Bunun neyi özellik anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum tarayıcının yaptığı bir şey.