Yanlış biliyormuşum şu an farklı bir bilgisayarı tamir ettiğim için bakamıyorum yoksa Chrome'nin yüzüne bile bakmam.
Tablet veya telefondan da Edge'ye girerseniz bilgileriniz ile şifreler oraya da aktarılır.
Yanlış biliyormuşum şu an farklı bir bilgisayarı tamir ettiğim için bakamıyorum yoksa Chrome'nin yüzüne bile bakmam.
Tablet veya telefondan da Edge'ye girerseniz bilgileriniz ile şifreler oraya da aktarılır.
Vivaldi. Evet bu iki seçenekten farklı ama hem hız olsun, arayüz olsun dünyanın net bak net en iyi tarayıcısı. Başka bişeye geçer miyim bilmem artık. Önceden firefox kullanırdım youtube açılma hızı beni tatmin etmiyor diye buna geçtim iyiki de geçmişim. Aynı zamanda tarayıcıda herşeyi kontrol edebiliyorsun: tab sekmesinin yerini,büyüklüğünü vs. her ayar için çok farklı kastimize seçenekleri sunulmuş. Vivaldi adamdır.
Brave tarayıcının dahili olarak gelen reklam engelleme özelliği var. Ayrıca yine dahili olarak gelen "Tor" modu ile de kullanılabilir. Görsel tasarım olarak yeterlidir. Edge tarayıcı, standard tarayıcı özellikleri taşıyor ve elbette işe yarıyor, ara sıra değişiklik olsun diye tercihe bağlı olarak dönüşümlü olarak kullanılabilir.