Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 27 Mart 2022 #31 The Tribal Chief dedi: Chrome ile ne sıkıntınız var? Genişletmek için tıkla... Kaynak kullanımı.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #32 The Tribal Chief dedi: Chrome ile ne sıkıntınız var? Genişletmek için tıkla... Sıkıntımız yok ama Edge daha hoş geliyor insana bende Edge kullanıyorum bu yüzden.
The Tribal Chief dedi: Chrome ile ne sıkıntınız var? Genişletmek için tıkla... Sıkıntımız yok ama Edge daha hoş geliyor insana bende Edge kullanıyorum bu yüzden.
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mart 2022 #33 Edge önerimdir. Brave'den geçtim ve Brave'de sadece 5 eklenti varken takılmalar, yavaşlamalar oluyordu. Edge'de böyle şeyler yaşamıyorum.
Edge önerimdir. Brave'den geçtim ve Brave'de sadece 5 eklenti varken takılmalar, yavaşlamalar oluyordu. Edge'de böyle şeyler yaşamıyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #34 Geliştirici dedi: Edge önerimdir. Brave'den geçtim ve Brave'de sadece 5 eklenti varken takılmalar, yavaşlamalar oluyordu. Edge'de böyle şeyler yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Linux'a geçer geçmez ilk işim bile Edge'yi kurmak oldu yani gerisini siz anlayın.
Geliştirici dedi: Edge önerimdir. Brave'den geçtim ve Brave'de sadece 5 eklenti varken takılmalar, yavaşlamalar oluyordu. Edge'de böyle şeyler yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben Linux'a geçer geçmez ilk işim bile Edge'yi kurmak oldu yani gerisini siz anlayın.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 28 Mart 2022 #35 Bana göre güvenlik daha önde olduğu için Brave.