METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 7 Mart 2023 #21 Bu konuda Brave'yi tek geçerim.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 5 Yer İstanbul 7 Mart 2023 #22 Charaa dedi: Şu an Brave kullanıyorum. Sizce hangisi daha iyi? İkisi de benim için sorun çıkartmıyor performans olarak. Genişletmek için tıkla... Brave.
Charaa dedi: Şu an Brave kullanıyorum. Sizce hangisi daha iyi? İkisi de benim için sorun çıkartmıyor performans olarak. Genişletmek için tıkla... Brave.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 7 Mart 2023 #23 emrullah inan dedi: Az bile söylemişim. Çöp az kalır. Çöp kankam çöp. Genişletmek için tıkla... Sebep versene. Dediğin tek şey çöp.
emrullah inan dedi: Az bile söylemişim. Çöp az kalır. Çöp kankam çöp. Genişletmek için tıkla... Sebep versene. Dediğin tek şey çöp.
Lucky7 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye 7 Mart 2023 #24 Catalog - Spyware Watchdog spyware.neocities.org Evet dostum Brave çok kötü aynen adamım.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #26 emrullah inan dedi: Brave'yi indirdim herkes övüyor diye Firefox'tan bile daha rezil. Genişletmek için tıkla... Sen Chrome'dan devam et kardeşim.
emrullah inan dedi: Brave'yi indirdim herkes övüyor diye Firefox'tan bile daha rezil. Genişletmek için tıkla... Sen Chrome'dan devam et kardeşim.
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #27 Chitose dedi: Sebep versene. Dediğin tek şey çöp. Genişletmek için tıkla... İlgi toplamaya toplayan bir ergen sanırım. Cevap bile vermedim. Boş yapıyor. Yaptığı konu da ''Brave mi Microsoft Edge mi?''
Chitose dedi: Sebep versene. Dediğin tek şey çöp. Genişletmek için tıkla... İlgi toplamaya toplayan bir ergen sanırım. Cevap bile vermedim. Boş yapıyor. Yaptığı konu da ''Brave mi Microsoft Edge mi?''
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #28 emrullah inan dedi: Kullandım çöp yeryüzünden bu 2 tarayıcı kaldırılsa kimse itiraz bile etmez. Genişletmek için tıkla... Boş yapmaya gelmişsin sen git Chrome'dan devam et. Bol bol reklam izle.
emrullah inan dedi: Kullandım çöp yeryüzünden bu 2 tarayıcı kaldırılsa kimse itiraz bile etmez. Genişletmek için tıkla... Boş yapmaya gelmişsin sen git Chrome'dan devam et. Bol bol reklam izle.
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #29 Bu arada Brave'in arama motoru kötü mü?
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 7 Mart 2023 #30 Charaa dedi: Şu an Brave kullanıyorum. Sizce hangisi daha iyi? İkisi de benim için sorun çıkartmıyor performans olarak. Genişletmek için tıkla... Sonuna kadar brave.
Charaa dedi: Şu an Brave kullanıyorum. Sizce hangisi daha iyi? İkisi de benim için sorun çıkartmıyor performans olarak. Genişletmek için tıkla... Sonuna kadar brave.