Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar Microsoft Edge arkada çalıştığı için RAM yiyor bir türlü kapatamadım. Silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar Microsoft Edge arkada çalıştığı için RAM yiyor bir türlü kapatamadım. Silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.017 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #2 Windows ayarlarından silebilirsiniz.
_ByYuSuF06_ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.836 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU İPHONE 6S 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #3 Falsey dedi: Arkadaşlar Microsoft Edge arkada çalıştığı için RAM yiyor bir türlü kapatamadım. Silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında yok mu?
Falsey dedi: Arkadaşlar Microsoft Edge arkada çalıştığı için RAM yiyor bir türlü kapatamadım. Silmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında yok mu?
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.621 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #4 Uygulamalardan bulun Gelişmiş seçenekler Sonlandır ve kaldır yapın kalkacaktır
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.017 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #5 _ByYuSuF06_ dedi: Denetim masasında yok mu? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında gözükmüyor, sadece Windows kaldırma ayarlarında gözüküyor.
_ByYuSuF06_ dedi: Denetim masasında yok mu? Genişletmek için tıkla... Denetim masasında gözükmüyor, sadece Windows kaldırma ayarlarında gözüküyor.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Temmuz 2021 #6 _ByYuSuF06_ dedi: Denetim masasında yok mu? Genişletmek için tıkla... Var. Ama kaldırılmıyor. Thomas Musk dedi: Windows ayarlarından silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarında Sil seçeneğine basılmıyor.
_ByYuSuF06_ dedi: Denetim masasında yok mu? Genişletmek için tıkla... Var. Ama kaldırılmıyor. Thomas Musk dedi: Windows ayarlarından silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarında Sil seçeneğine basılmıyor.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.017 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #7 Falsey dedi: Windows ayarlarında Sil seçeneğine basılmıyor. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. @TheJovenshire hocamın gösterdiği kaldırma yöntemini de deneyebilirsiniz.
Falsey dedi: Windows ayarlarında Sil seçeneğine basılmıyor. Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. @TheJovenshire hocamın gösterdiği kaldırma yöntemini de deneyebilirsiniz.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.621 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #8 Edge için aynısını yapın burda gösterdiğim adımları yaparak
3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 6 Temmuz 2021 #9 Güncellemelerle tekrar yükleniyor diye biliyorum. PC hocasından duymuştum. 3. parti yazılımlarla kaldırılıyor sanırsam.
Güncellemelerle tekrar yükleniyor diye biliyorum. PC hocasından duymuştum. 3. parti yazılımlarla kaldırılıyor sanırsam.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.621 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #10 Eğer kalkmazsa sıfırla seçeneğinden sonra sonlandır ve kaldır deyin Sonrasında isterseniz bir de denetim masasından kaldırmayı deneyin
Eğer kalkmazsa sıfırla seçeneğinden sonra sonlandır ve kaldır deyin Sonrasında isterseniz bir de denetim masasından kaldırmayı deneyin