RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #11 Ayarlardan arkada çalışmasını kapatabiliyorsunuz diye biliyorum.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.036 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #12 Bu virüs 11 ile de gelir işin kötüsü.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Temmuz 2021 #13 Thomas Musk dedi: Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. @TheJovenshire hocamın gösterdiği kaldırma yöntemini de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Revo ile sildim kaldırma işleminden sonra "Tara" butonuna basın diyordu böyle şeyler çıktı ne yapmalıyım?
Thomas Musk dedi: Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. @TheJovenshire hocamın gösterdiği kaldırma yöntemini de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Revo ile sildim kaldırma işleminden sonra "Tara" butonuna basın diyordu böyle şeyler çıktı ne yapmalıyım?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #14 Falsey dedi: Revo ile sildim kaldırma işleminden sonra "Tara" butonuna basın diyordu böyle şeyler çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1097972 Genişletmek için tıkla... İlk başta "Hepsini seç" seçeneğine basın, sonra "Sil" seçeneğine basın.
Falsey dedi: Revo ile sildim kaldırma işleminden sonra "Tara" butonuna basın diyordu böyle şeyler çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1097972 Genişletmek için tıkla... İlk başta "Hepsini seç" seçeneğine basın, sonra "Sil" seçeneğine basın.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Temmuz 2021 #15 Thomas Musk dedi: İlk başta "Hepsini seç" seçeneğine basın, sonra "Sil" seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... İşlemi yaptım ama ayarlarda hala gözüküyor. Umarım silinmiştir.
Thomas Musk dedi: İlk başta "Hepsini seç" seçeneğine basın, sonra "Sil" seçeneğine basın. Genişletmek için tıkla... İşlemi yaptım ama ayarlarda hala gözüküyor. Umarım silinmiştir.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.616 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #16 @Falsey gelişmiş seçeneklere tıkla bir önceki sayfada dediklerimi yap
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #17 Falsey dedi: İşlemi yaptım ama ayarlarda hala gözüküyor. Umarım silinmiştir. Eki Görüntüle 1097976 Genişletmek için tıkla... Silindi hocam, o sadece öyle bir kalıntı olarak kalıyor.
Falsey dedi: İşlemi yaptım ama ayarlarda hala gözüküyor. Umarım silinmiştir. Eki Görüntüle 1097976 Genişletmek için tıkla... Silindi hocam, o sadece öyle bir kalıntı olarak kalıyor.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 6 Temmuz 2021 #18 TheJovenshire dedi: @Falsey gelişmiş seçeneklere tıkla bir önceki sayfada dediklerimi yap Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklerinden kaldırılmıyor. Sadece sonlandırabiliyorum.
TheJovenshire dedi: @Falsey gelişmiş seçeneklere tıkla bir önceki sayfada dediklerimi yap Genişletmek için tıkla... Gelişmiş seçeneklerinden kaldırılmıyor. Sadece sonlandırabiliyorum.
TheJovenshire Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.616 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2021 #19 Tamam sonlandırın kalkmıştır muhtemelen öyle duruyor o nedense bende de logosu duruyor onu kaldıramadım ama boyutu falan yazmıyor sadece logosu duruyor o kadar onun da bir zararı yok dursun
Tamam sonlandırın kalkmıştır muhtemelen öyle duruyor o nedense bende de logosu duruyor onu kaldıramadım ama boyutu falan yazmıyor sadece logosu duruyor o kadar onun da bir zararı yok dursun
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.580 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 6 Temmuz 2021 #20 Microsoft Edge>>Ayarlar>>Sistem>>Edge kapatılsa bile uygulamaları arkada çalıştır.>>Kapat. Bitti!