Microsoft Edge neden sevilmiyor?

Gwynn

Femtopat
Microsoft Edge hakkında hiç olumlu bir şey duymuyorum ve açıkçası nedenini merak ediyorum. Birçok kişi Edge'i kullanmaktan kaçınıyor gibi görünüyor. Ayrıca, Windows'un bu tarayıcıyı kullanıcılarına zorla kullandırmaya çalıştığını da biliyorum. Hangi özellikleri ya da eksiklikleri yüzünden sevilmiyor? Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler!

Bu arada ben Brave kullanıyorum ama sistemimi fazla kastığını hissediyorum ve başka bir tarayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Windows 11 kullanıyorum, başka bir öneriniz var mı?

Brave tercihimdir Edge'yi kullanmadım.

Chrome kadar sade ve hızlı değil. 1 sene kadar önce şans verdim ancak her şeyi kapatsam bile illa bir şeyler gösteriyor ekranda. İlk kurulum sonrası Chrome kurmak isterseniz sağda solda sizi kullanmamanız için uyarılar veriyor, bu da onu çok itici yapıyor.

Modern görüntüsü fazla kaçmıştır.

Eskiden gerçekten kötü bir tarayıcıydı, Chromium tabalı olmadan önceki hâli Edge'e kötü bir izlenim vermişti ancak yeni Edge gâyet kullanılabilir durumda. Eklentilerin bir kısmı Chrome'un engeline rağmen hâlâ kullanılabiliyor. Ayrıca Android ile ekosistem kurmak daha kolay olduğundan ben Edge kullanmayı tercih ediyorum.

Şahsen ve çoğu insanda alışkanlığından ötürü Chrome'u bırakmıyor.

Baktığım zaman Edge daha farklı ve şık görüntüsü var, şahsi cihazımda akıcılık konusunda bir sıkıntı yok ama Chrome, Google ekosistemini en iyi kullanabileceğim tarayıcı olduğu için değiştirmem doğrusu. Ve alışkanlık.

Edge'nin çok kötü olduğunu düşünmüyorum ama ön yargılar ve geçmişten gelen alışkanlıklar sebebiyle böyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…