Microsoft Edge silindikten sonra Windows arama çubuğu kullanılamıyor

THEWELLO

Zeptopat
Daha fazla  
Windows 11 de Microsoft Edge silinemediği için bir forumda BAT dosyası ile sildim ve arama barı çalışmıyor. Alttaki görev çubuğundaki bağlantıları var mı bilmiyorum ama vardır herhalde. Dosya Gezgini'ni yeniden başlatmayı, yok efendim Search hizmetini kurcalama gibi her yerde geçen şeyleri denedim ama çözüm olmadı. Bara tıkladım mı açılan pencere dönüp duruyor.

Kral bende bunu yaşadığımda CMD'yi yönetici açarak sfc /scannow yazarak çözmüştüm ama Webview geri gelmişti.

cmd üzerinden onları da denemiştim ama o da çözmedi...
Kral hangi bat dosyası atarmısın, bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle diyerek ne işlem yaptığını görebilirsin buna göre işlem yaparak sistemi onarabilirsin yada dosyalarını yedekle ve yeniden Windows kurulumu yap.

Kral büyük ihtimalle .bat dosyası regeditte bazı keyleri sildiği için bu duruma gelmiş eğer herhangi bir regedit yedeği veya Sistem Geri Yükleme noktanız yoksa büyük ihtimalle çözemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…