Microsoft Edge Sorunu

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı taktım bilgisayarıma eski bir ekran kartı vardı o ekran kartının driverı da eskiydi DDU ile kaldırıp yeniden yükledim hiçbir tarayıcı ve programda sorun yokken Microsoft Edge'de garip bir sorun ortaya çıktı. Sorun ise şu:

Tarayıcı ayarlarından "mümkün olduğunda donanımsal hızlandırma kullan" seçeneğini kapatıp tekrar dener misiniz?

Internet seçenekleri - Gelişmiş - GPU ile görüntüleme yerine yazılım ile görüntüleme kullan seçeneğini açarak çözdüm. Fakat neden böyle bir hata olduğunu anlayamadım. Internet Explorer'da olmadığı halde bile.

Kullandığınız Edge eski dağıtım ise Chromium tabanlı yeni sürümü deneyebilirsiniz. Daha hızlı ve stabil çalıştığını söylüyorlar

Kullandığınız Edge eski dağıtım ise Chromium tabanlı yeni sürümü deneyebilirsiniz. Daha hızlı ve stabil çalıştığını söylüyorlar
Windows güncel şuan. Zaten Chrome kullanmaktayım, alternatif olarak Edge kullanıyordum. Neden böyle bir sorunun ortaya çıktığını anlamadım sadece. Chromium tabanlı yeni sürümü indirmeme gerek kalmadı, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…