Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 16 Nisan 2022 #1 Edge sürekli çöküyor. Windows 10'u en güncel sürümünde kullanıyorum. Edge de en güncel sürümünde şu an. Ne yapmaliyim?
Edge sürekli çöküyor. Windows 10'u en güncel sürümünde kullanıyorum. Edge de en güncel sürümünde şu an. Ne yapmaliyim?
4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 16 Nisan 2022 #2 Bende de böyle sorunlar oluyor son güncellemeden sonra, sonraki güncellemeyi bekleyin.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 16 Nisan 2022 #3 Uranhay dedi: Edge sürekli çöküyor. Windows 10'u en güncel sürümünde kullanıyorum. Edge de en güncel sürümünde şu an. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... O zaman kullanma güncellemeyi bekleyin o sırada Chrome kullan.
Uranhay dedi: Edge sürekli çöküyor. Windows 10'u en güncel sürümünde kullanıyorum. Edge de en güncel sürümünde şu an. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... O zaman kullanma güncellemeyi bekleyin o sırada Chrome kullan.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.014 Çözümler 73 Yer İstanbul 16 Nisan 2022 #4 Uranhay dedi: Edge sürekli çöküyor. Windows 10'u en güncel sürümünde kullanıyorum. Edge de en güncel sürümünde şu an. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Eklenti kurdunuz mu? Eklentiler de sebep olabiliyor bazen. Eklentilerden değilse Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar > Microsoft Edge > Onar yolunu izleyip onarma aracını başlatın.
Uranhay dedi: Edge sürekli çöküyor. Windows 10'u en güncel sürümünde kullanıyorum. Edge de en güncel sürümünde şu an. Ne yapmaliyim? Genişletmek için tıkla... Eklenti kurdunuz mu? Eklentiler de sebep olabiliyor bazen. Eklentilerden değilse Ayarlar > Uygulamalar > Yüklü Uygulamalar > Microsoft Edge > Onar yolunu izleyip onarma aracını başlatın.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 17 Nisan 2022 #5 @425806 Bundan önceki sürümünde de çöküyordu sürekli. Dün güncelledim zaten son sürümüne. uBlock Origin eklentisi var sadece.
@425806 Bundan önceki sürümünde de çöküyordu sürekli. Dün güncelledim zaten son sürümüne. uBlock Origin eklentisi var sadece.