R3locswxs Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 274 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #11 1xcs dedi: Obit ile kaldırıldı ama kalması normal mi?Eki Görüntüle 1975202 Genişletmek için tıkla... Normal acmaya calistiginizda kisayol silinsinmi gibi bir şey cikar evet derseniz oda silinir. Eger Update yaparsaniz geri yuklenecek ama.
1xcs dedi: Obit ile kaldırıldı ama kalması normal mi?Eki Görüntüle 1975202 Genişletmek için tıkla... Normal acmaya calistiginizda kisayol silinsinmi gibi bir şey cikar evet derseniz oda silinir. Eger Update yaparsaniz geri yuklenecek ama.
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 12 Ekim 2023 #12 Özelleştirilmiş İSO ile windowsun arkaplan uygulamalarından kurtulabilirsin. Her güncellemede Edge tekrar kurulur windows tarafından.
Özelleştirilmiş İSO ile windowsun arkaplan uygulamalarından kurtulabilirsin. Her güncellemede Edge tekrar kurulur windows tarafından.
1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #13 R3locswxs dedi: Normal acmaya calistiginizda kisayol silinsinmi gibi bir şey cikar evet derseniz oda silinir. Eger Update yaparsaniz geri yuklenecek ama. Genişletmek için tıkla... tam silinmedi sanırım Eki Görüntüle 1975209 Silinen üye dedi: Özelleştirilmiş ISO ile Windows'un arka plan uygulamalarından kurtulabilirsin. Her güncellemede Edge tekrar kurulur Windows tarafından. Genişletmek için tıkla... O ISO'ları nereden bulabilirim? Dosya Ekleri 1697135135448.png 17,3 KB · Görüntüleme: 20
R3locswxs dedi: Normal acmaya calistiginizda kisayol silinsinmi gibi bir şey cikar evet derseniz oda silinir. Eger Update yaparsaniz geri yuklenecek ama. Genişletmek için tıkla... tam silinmedi sanırım Eki Görüntüle 1975209 Silinen üye dedi: Özelleştirilmiş ISO ile Windows'un arka plan uygulamalarından kurtulabilirsin. Her güncellemede Edge tekrar kurulur Windows tarafından. Genişletmek için tıkla... O ISO'ları nereden bulabilirim?
Zeuszeus2023 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 1.591 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Belki Yazılımcı 12 Ekim 2023 #14 1xcs dedi: tam silinmedi sanırım Eki Görüntüle 1975209 O ISO'ları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. En son Linus Tech tips te Windows Lite diye duymuştum tam olarak. Bazende başka yerlerden. Biraz araştır bulursun ama ingilizce.
1xcs dedi: tam silinmedi sanırım Eki Görüntüle 1975209 O ISO'ları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok. En son Linus Tech tips te Windows Lite diye duymuştum tam olarak. Bazende başka yerlerden. Biraz araştır bulursun ama ingilizce.
R3locswxs Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 274 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #15 1xcs dedi: Tam silinmedi sanırım Eki Görüntüle 1975209 O ISO'ları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Silinmis ac derseniz zaten acilmiyacaktir. Bende şu an Ghost Spectre+recify 11 kullanıyorum normal Windows'a gore cok daha performansli.
1xcs dedi: Tam silinmedi sanırım Eki Görüntüle 1975209 O ISO'ları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Silinmis ac derseniz zaten acilmiyacaktir. Bende şu an Ghost Spectre+recify 11 kullanıyorum normal Windows'a gore cok daha performansli.
1xcs Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 759 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #16 R3locswxs dedi: Silinmis AC derseniz zaten acilmiyacaktir. Bende şu an Ghost Spectre+recify 11 kullanıyorum normal Windows'a gore cok daha performansli. Genişletmek için tıkla... Windows o kadar kısıtlıyor ki böyle bir işletim sisteminin insanları bu kadar sıkması saçma Linux'da her şeyi özgürce yapabilşiyorsun o yönden iyi bunaltıcı şekilde kötü windows.
R3locswxs dedi: Silinmis AC derseniz zaten acilmiyacaktir. Bende şu an Ghost Spectre+recify 11 kullanıyorum normal Windows'a gore cok daha performansli. Genişletmek için tıkla... Windows o kadar kısıtlıyor ki böyle bir işletim sisteminin insanları bu kadar sıkması saçma Linux'da her şeyi özgürce yapabilşiyorsun o yönden iyi bunaltıcı şekilde kötü windows.