Mr bean32 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #1 Merhabalar. Microsoft Edge tarayıcısı kullanıyorum, bazen bağlantı güvenli değil hatası ile karşılaşıyorum. Sebebi nedir, çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Merhabalar. Microsoft Edge tarayıcısı kullanıyorum, bazen bağlantı güvenli değil hatası ile karşılaşıyorum. Sebebi nedir, çözümü var mıdır?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 16 Ekim 2020 #11 mustaine dedi: Bu konuya girerken bile yeniden CloudFlare geldi Genişletmek için tıkla... Site yanıt vermediği için sürekli giriş yapıp yenilemeye çalışıyorsunuz bu yüzden Cloudflare yoğun ağ trafiğinizin olmasından dolayı sizi sunucuya bağlamıyor. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Bu konuya girerken bile yeniden CloudFlare geldi Genişletmek için tıkla... Site yanıt vermediği için sürekli giriş yapıp yenilemeye çalışıyorsunuz bu yüzden Cloudflare yoğun ağ trafiğinizin olmasından dolayı sizi sunucuya bağlamıyor.