B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.832 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 6 Mart 2022 #1 Sadece Edge'de böyle bir hata alıyorum. Normal bir şekilde Sosyal'e girebiiyorum fakat alt taraftan başka bir konuya basıp geri geldiğimde aşağıdaki gibi hata alıyorum. Dosya Ekleri IMG_20220306_040742.jpg 21,1 KB · Görüntüleme: 74 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2022
Sadece Edge'de böyle bir hata alıyorum. Normal bir şekilde Sosyal'e girebiiyorum fakat alt taraftan başka bir konuya basıp geri geldiğimde aşağıdaki gibi hata alıyorum.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #2 Resmi kaç pixele kadar düşürebilirim diye birisiyle iddiaya girdiyseniz tebrik ederim kazandınız. Başka sitelerde böyle sorunlar mevcut mu?
Resmi kaç pixele kadar düşürebilirim diye birisiyle iddiaya girdiyseniz tebrik ederim kazandınız. Başka sitelerde böyle sorunlar mevcut mu?
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.832 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 6 Mart 2022 #3 Esdeath.xyz dedi: Resmi kaç pixele kadar düşürebilirim diye birisiyle iddiaya girdiyseniz tebrik ederim kazandınız. Başka sitelerde böyle sorunlar mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Acele çektim başka sitelerde yok.
Esdeath.xyz dedi: Resmi kaç pixele kadar düşürebilirim diye birisiyle iddiaya girdiyseniz tebrik ederim kazandınız. Başka sitelerde böyle sorunlar mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Acele çektim başka sitelerde yok.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 Önce başka tarayıcı ile dene. Sonrasında donanım hızlandırmasını devre dışı bırakıp tekrar dene.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 6 Mart 2022 #5 Prtsc diye bir tuş var ona basınca SS alıyor... BMKJURB dedi: Alt taraftan başka bir konuya basıp geri geldiğimde aşağıdaki gibi hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Alt taraf dediğin yer tam olarak neresi? Farklı tarıyıcı ile dene, ve çerezleri sil.
Prtsc diye bir tuş var ona basınca SS alıyor... BMKJURB dedi: Alt taraftan başka bir konuya basıp geri geldiğimde aşağıdaki gibi hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Alt taraf dediğin yer tam olarak neresi? Farklı tarıyıcı ile dene, ve çerezleri sil.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.832 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 6 Mart 2022 #6 Esdeath.xyz dedi: Önce başka tarayıcı ile dene. Sonrasında donanım hızlandırmasını devre dışı bırakıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Sorunu tarayıcıyı sıfırlayarak çözdüm sağ olun. Silinen üye dedi: Prtsc diye bir tuş var ona basınca SS alıyor... Alt taraf dediğin yer tam olarak neresi? Farklı tarıyıcı ile dene, ve çerezleri sil. Genişletmek için tıkla... Sorunu sıfırlayarak çözdüm sağ olun. Son düzenleme: 6 Mart 2022
Esdeath.xyz dedi: Önce başka tarayıcı ile dene. Sonrasında donanım hızlandırmasını devre dışı bırakıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Sorunu tarayıcıyı sıfırlayarak çözdüm sağ olun. Silinen üye dedi: Prtsc diye bir tuş var ona basınca SS alıyor... Alt taraf dediğin yer tam olarak neresi? Farklı tarıyıcı ile dene, ve çerezleri sil. Genişletmek için tıkla... Sorunu sıfırlayarak çözdüm sağ olun.