Microsoft Edge ve Bing artık isteğe bağlı olarak kaldırılabilecek

Farkındayım. Lafın gelişi dedim. Bunun gibi basit özelliklere çok daha ihtiyaç var.
Bunu bir “özellik” olarak tanımlamak biraz fazla cömert geldi. Her zaman yapabilmen gereken bir şey idi bu. Windows 98’de yapabiliyor olmalıydık.

Bunu bir “özellik” olarak tanımlamak biraz fazla cömert geldi. Her zaman yapabilmen gereken bir şey idi bu. Windows 98'de yapabiliyor olmalıydık.

Ondan da dedim ya hocam zaten. illa yapmaları için bir zorunluluk mu olması gerek vs.

En çok şu Antimalware Service Executable zımbırtısının yok olması gerekiyor, en çok RAM sömüren o. Boşta 200 MB kullanıyor...

Kanka o Defender yani eğer Defender dışında bir güvenlik programı kullanırsan kapanıyor zaten ve ayrıca 200 MB dediğin şey de 130 MB gibi değerlerde geziyor ve bence 130 MB ın lafa değer değeri yok.

Ghost Spectre kullanıyorum. Kafam rahat 4 GB RAM boşta en fazla %10

Ulan eskiden olsa tamam derdim ama artık Edge kullanmayı seviyorum. Ulan Microsoft!

Ghost Spectre kullanıyorum. Kafam rahat 4 GB RAM boşta en fazla %10

Hocam hangi sürümü kurdunuz?

Ulan eskiden olsa tamam derdim ama artık Edge kullanmayı seviyorum. Ulan Microsoft!

Hocam hangi sürümü kurdunuz?

20H1 sürümü çok performanslı i3 3240 ve HD Graphics 2500 ile Valorant'ta 45 FPS alabiliyorum.

20H1 sürümü çok performanslı i3 3240 ve HD Graphics 2500 ile Valorant'ta 45 FPS alabiliyorum.

Ghost Spectre'ye geçebilirim her an. Benim sistem de i3 5005U, 4 GB RAM, HD Graphics 5500. yeni sistem toplayan kadar geçeyim bari.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…