Microsoft Edge Ve Mağaza Görev Çubuğunda Gözükmüyor

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Windows 10'un en yüksek sürümü bilgisayarımı çok yavaşlattığı için daha 15 dakika önce Windows boot edilirken önceki sürüme geri döndüm. Ekran fotoğrafı atamıyorum çünkü arama yerine ''Ekran Alıntısı Aracı'' yazınca çıkmıyor, ayarlar yazınca ayarlar bile çıkmıyor. Şu an Firefox'tan yazıyorum. Microsoft Edge ve mağaza göev çubuğunda gözükmüyor derken size şöyle anlatayım, Microsoft Edge ve Mağaza'nın simgesi yok ama o boş alana tıklanabiliyor. Ama tıklayınca bilgisayar 1-2 saniye donuyor ve Windows Gezgini yeniden başlıyor (Tüm simgeler ve örev çubuğu 3-4 saniye gelip gidiyor.) Çözümünü biliyorsanız yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu anda Microsoft Edge'den yazıyorum şöyle girdim, masaüstüne bir tane basit HTML sayfası yazıp kapatıp HTML uzantısı ile tıklayınca Microsoft Edge ile açıldı ama şu anda görev çubuğu dondu kaldı hiç bir şeye tıklayamıyorum görev çubuğuna yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…