Microsoft Edge vs Opera GX

Ben şahsen tarayıcı olarak Firefox ve Epiphany'i tercih ederdim. İllede ikisi dediğiniz zaman Edge'i tercih ederdim tabii.

Şu anda Firefox'u öntanımlı olarak kullanıyorum.

Microsoft Edge Chrome'nin kopyala yapıştır hali değil. İkisi de Chromium tabanlı olduğundan birbirlerine benzemesi normal. çok komiksiniz.

Değişen ne ki ha Chrome ha Edge aynı tabanlı olması umrumda değil kopyala yapıştır Opera Edge'ye göre çok çok iyi farklı özellikler sunuyor

Bu haberleri rakip firmaların yapmadığı ne malum?

Değişen ne ki ha Chrome ha Edge aynı tabanlı olması umrumda değil kopyala yapıştır Opera Edge'ye göre çok çok iyi farklı özellikler sunuyor.

Evet verileri satıyor. Çok farklı bir özellik

Chrome da çok RAM kullanıyor? Hemde çok RAM kullandığı yetmiyor gibi hiçbir özelliği de yok.

Opera GX in vurucu olmaya çalıştığı nokta dahili reklam engelleyici ve RAM-CPU kısıtlayıcı. Ama her ikisinde de kilometrelerce yol kat etmesi lazım Edge ile yarışabilmesi için.

Evet verileri satıyor. Çok farklı bir özellik

Dedi Microsoft'un yıllarca bilgilerini sattığı kullanıcı
Opera GX'in vurucu olmaya çalıştığı nokta dahili reklam engelleyici ve RAM-CPU kısıtlayıcı. Ama her ikisinde de kilometrelerce yol kat etmesi lazım Edge ile yarışabilmesi için.

Reklam engelleyici Edge'de var mı bilmediğimden soruyorum Kendi VPN i var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…