Çözüldü Microsoft Edge WebView2 nedir ve silinebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, arka planda iki tane Microsoft Edge WebView2 çalışıyor ve işlemci ve RAM kullanıyorlar. Bunlar ne işe yarar ve kapatırsam bir şey olur mu?

Çözüm
Başlangıç uygulamalarından kapatabiliyorsun diye biliyorum ve sağ tık atınca siliniyor herhalde ben öyle sildim.
Başlangıç uygulamalarında Windows Security Notification hariç herşey devre dışı zaten.

Dosya konumunu aç diyip gidip exe sini başka yere yedekleyip oradan silsem olabilir mi?

Çözdüm. Bunun olayı TeamViewer'in yeni arayüzü açtığımdan kaynaklıymış. Eski arayüze geçince artık kullanmıyor.
Başlangıç uygulamalarından kapatabiliyorsun diye biliyorum ve sağ tık atınca siliniyor herhalde ben öyle sildim.
Başlangıç uygulamalarında Windows Security Notification hariç herşey devre dışı zaten.

Dosya konumunu aç diyip gidip exe sini başka yere yedekleyip oradan silsem olabilir mi?

Çözdüm. Bunun olayı TeamViewer'in yeni arayüzü açtığımdan kaynaklıymış. Eski arayüze geçince artık kullanmıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı