Microsoft Edge, Windows 7'deki desteğini ne zaman kesecek?

Birben

Hectopat
Makaleler
1
Yeni Windows Edge internet tarayıcı Windows 7'ye de geldi. Chrome 2021'de Windows 7'nin desteğini kesecek. Windows Edge, 7 için sınırsız yaşam döngüsüne mi sahip yoksa bitiş tarihi var mı?

Windows 7 için 15 Temmuz 2021 kadar desteklemeye devam edeceklerini belirtmişler.

@Jang Geum'un Danji Yemeği Hiç kulanma gereksinimi duymamıştım. Bir bakayım dedim, daha YouTube'da yorumları açmıyor iki saat geçti. Herhalde benimki güncelledir. Tüm güncellemeleri alıyorum.

En iyi youtube performansını ise Mozilla veriyor. Chrome 1080p bir videoyu tam ekran yaparken 3 saniye bekletiyor, mozilla ise 2 saniyede hallediyor. Edgeyi söylemiyorum bile.

Düzeltme: Ha bu Microsoft saçma şekilde, yeni edgeyi güncellememiş, madem yeni bir tarayıcı çıkarıyorsun neden güncelleme yoluyla yüklemiyorsun? Her işleri saçma. Şimdi yükledim Chrome hızına kavuşmuş. Yeni olan zaten Chromium tabanlıymış. Ama hala Mozilla bana daha hızlı geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…