ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Edge kullanıyorum ve tıkladığım her sitenin yeni sekmede açılmasını istiyorum, ayarı nerededir acaba? Son düzenleme: 9 Ocak 2021
Edge kullanıyorum ve tıkladığım her sitenin yeni sekmede açılmasını istiyorum, ayarı nerededir acaba?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 9 Ocak 2021 #2 CTRL+N veya sağ üstteki 3 noktaya basıp "yeni pencere aç" tuşuna bas.
ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #3 jax teller fanboyu dedi: CTRL+N veya sağ üstteki 3 noktaya basıp "yeni pencere aç" tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadın galiba arattığım siteyi bastığımda yeni sekmede açılsın istiyorum sağ tık "Yeni sekmede aç" demek istemiyorum.
jax teller fanboyu dedi: CTRL+N veya sağ üstteki 3 noktaya basıp "yeni pencere aç" tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadın galiba arattığım siteyi bastığımda yeni sekmede açılsın istiyorum sağ tık "Yeni sekmede aç" demek istemiyorum.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 9 Ocak 2021 #4 ADumbledore dedi: Hocam anlamadın galiba arattığım siteyi bastığımda yeni sekmede açılsın istiyorum sağ tık "Yeni sekmede aç" demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef bilmiyorum, var olduğunu sizden duydum. Kusuruma bakmayın.
ADumbledore dedi: Hocam anlamadın galiba arattığım siteyi bastığımda yeni sekmede açılsın istiyorum sağ tık "Yeni sekmede aç" demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle maalesef bilmiyorum, var olduğunu sizden duydum. Kusuruma bakmayın.
yemrem10 Kilopat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 422 Çözümler 4 9 Ocak 2021 #5 ADumbledore dedi: Hocam anlamadın galiba arattığım siteyi bastığımda yeni sekmede açılsın istiyorum sağ tık "Yeni sekmede aç" demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Fareyi basacağınız yere getirip sol tık yerine fare tekerleğine bastığınızda yeni sekmede açması lazım.
ADumbledore dedi: Hocam anlamadın galiba arattığım siteyi bastığımda yeni sekmede açılsın istiyorum sağ tık "Yeni sekmede aç" demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Fareyi basacağınız yere getirip sol tık yerine fare tekerleğine bastığınızda yeni sekmede açması lazım.
ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #6 yemrem10 dedi: Fareyi basacağınız yere getirip sol tık yerine fare tekerleğine bastığınızda yeni sekmede açması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam faremin tekerleği bozuk ondan bu ayarı arıyorum
yemrem10 dedi: Fareyi basacağınız yere getirip sol tık yerine fare tekerleğine bastığınızda yeni sekmede açması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam faremin tekerleği bozuk ondan bu ayarı arıyorum
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Ocak 2021 #7 ADumbledore dedi: Hocam faremin tekerleği bozuk ondan bu ayarı arıyorum Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz tek şey sağ tık, bağlantıyı yeni sekmede aç seçeneğine basmak olur sanırım.
ADumbledore dedi: Hocam faremin tekerleği bozuk ondan bu ayarı arıyorum Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz tek şey sağ tık, bağlantıyı yeni sekmede aç seçeneğine basmak olur sanırım.