aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 8 28 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar her zaman giriş yapmak zorunda bırakıyor beni. Kendi kendine çıkış yapıyor Google hesabından. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar her zaman giriş yapmak zorunda bırakıyor beni. Kendi kendine çıkış yapıyor Google hesabından. Ne yapmam lazım?
dostveviski Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 50 28 Temmuz 2023 #2 Herhangi bir bilgisayar temizlik programı kullanıyor musun? Bleachbit, Ccleaner vs çerezleri temizliyor olabilir veya sen geçmişi temizliyorsan eğer.
Herhangi bir bilgisayar temizlik programı kullanıyor musun? Bleachbit, Ccleaner vs çerezleri temizliyor olabilir veya sen geçmişi temizliyorsan eğer.
aldisefa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 8 28 Temmuz 2023 #3 dostveviski dedi: Herhangi bir bilgisayar temizlik programı kullanıyor musun? Bleachbit, Ccleaner vs çerezleri temizliyor olabilir veya sen geçmişi temizliyorsan eğer. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum.
dostveviski dedi: Herhangi bir bilgisayar temizlik programı kullanıyor musun? Bleachbit, Ccleaner vs çerezleri temizliyor olabilir veya sen geçmişi temizliyorsan eğer. Genişletmek için tıkla... Hayır kullanmıyorum.