dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #11 TLoTEvil dedi: Başka tarayıcı istemiyorum, istesem çözüm olarak Chrome'a geçerdim çoktan. Konuda yaptığımı belirttim. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi hızını test et.
TLoTEvil dedi: Başka tarayıcı istemiyorum, istesem çözüm olarak Chrome'a geçerdim çoktan. Konuda yaptığımı belirttim. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi hızını test et.
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2021 #12 dokuro_chan_2005 dedi: Wi-Fi hızını test et. Genişletmek için tıkla... 100 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme hızı var kablolu demiştim.
dokuro_chan_2005 dedi: Wi-Fi hızını test et. Genişletmek için tıkla... 100 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme hızı var kablolu demiştim.
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #13 TLoTEvil dedi: 100 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme hızı var kablolu demiştim. Genişletmek için tıkla... Yükleme hızı düşük sistem kaç bit.
TLoTEvil dedi: 100 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme hızı var kablolu demiştim. Genişletmek için tıkla... Yükleme hızı düşük sistem kaç bit.
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2021 #14 dokuro_chan_2005 dedi: Yükleme hızı düşük sistem kaç bit. Genişletmek için tıkla... 5 Mbps upload mı düşük? Türkiye'de ortalama 2, kendi test sonucunu atabilir misin? Sistem 64 bit.
dokuro_chan_2005 dedi: Yükleme hızı düşük sistem kaç bit. Genişletmek için tıkla... 5 Mbps upload mı düşük? Türkiye'de ortalama 2, kendi test sonucunu atabilir misin? Sistem 64 bit.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 26 Kasım 2021 #15 O sorun Edge ile alakalı. Aynı sorunu yaşamıştım. Edge’yi onarmayı dene istersen. Edge ve Windows güncelleştirmelerini denetle.
O sorun Edge ile alakalı. Aynı sorunu yaşamıştım. Edge’yi onarmayı dene istersen. Edge ve Windows güncelleştirmelerini denetle.
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2021 #16 sweiss dedi: O sorun Edge ile alakalı. Aynı sorunu yaşamıştım. Edge’yi onarmayı dene istersen. Edge ve Windows güncelleştirmelerini denetle. Genişletmek için tıkla... Windows insider kanalındayım, Edge hala stabil kanalda. Windows normal sürümde de aynıydı "dev" sürümde de aynı.
sweiss dedi: O sorun Edge ile alakalı. Aynı sorunu yaşamıştım. Edge’yi onarmayı dene istersen. Edge ve Windows güncelleştirmelerini denetle. Genişletmek için tıkla... Windows insider kanalındayım, Edge hala stabil kanalda. Windows normal sürümde de aynıydı "dev" sürümde de aynı.
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #17 TLoTEvil dedi: 5 Mbps upload mı düşük? Türkiye'de ortalama 2, kendi test sonucunu atabilir misin? Sistem 64 Bit. Genişletmek için tıkla... Uygulama indiriyorum test sonucu düşük çıkar.
TLoTEvil dedi: 5 Mbps upload mı düşük? Türkiye'de ortalama 2, kendi test sonucunu atabilir misin? Sistem 64 Bit. Genişletmek için tıkla... Uygulama indiriyorum test sonucu düşük çıkar.
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2021 #18 dokuro_chan_2005 dedi: Uygulama indiriyorum test sonucu düşük çıkar. Genişletmek için tıkla... Docsis 3.0 bu arada VDSL gibi download yaparken upload etkilenmiyor.
dokuro_chan_2005 dedi: Uygulama indiriyorum test sonucu düşük çıkar. Genişletmek için tıkla... Docsis 3.0 bu arada VDSL gibi download yaparken upload etkilenmiyor.
dokuro_chan_2005 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #19 İnternetin benim kimden iyi şaka yapmıştım ben telefonla USB ile baglıyorum Wi-Fi'yı TLoTEvil dedi: 5 Mbps upload mı düşük? Türkiye'de ortalama 2, kendi test sonucunu atabilir misin? Sistem 64 Bit. Genişletmek için tıkla... TLoTEvil dedi: DOCSIS 3.0 bu arada VDSL gibi download yaparken upload etkilenmiyor. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş ama bu konuda yardımcı olamıycağım iyi günler.
İnternetin benim kimden iyi şaka yapmıştım ben telefonla USB ile baglıyorum Wi-Fi'yı TLoTEvil dedi: 5 Mbps upload mı düşük? Türkiye'de ortalama 2, kendi test sonucunu atabilir misin? Sistem 64 Bit. Genişletmek için tıkla... TLoTEvil dedi: DOCSIS 3.0 bu arada VDSL gibi download yaparken upload etkilenmiyor. Genişletmek için tıkla... Güzelmiş ama bu konuda yardımcı olamıycağım iyi günler.
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2021 #20 İyi günler. Sorunu yaşayan ve çözebilen biri var mı?