EfkAnZ Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #21 Vereceğim linkteki uzantıyı kullanıyorum YouTube'ta akıcılığı arttırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. Senin de kasmanın azalacağını düşünüyorum. h264ify - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com
Vereceğim linkteki uzantıyı kullanıyorum YouTube'ta akıcılığı arttırdığını rahatlıkla söyleyebilirim. Senin de kasmanın azalacağını düşünüyorum. h264ify - Microsoft Edge Addons Make Microsoft Edge your own with extensions that help you personalize the browser and be more productive. microsoftedge.microsoft.com
TLoTEvil Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 868 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Kasım 2021 #22 Denediğimi belirtmiştim. Video sanki yüklenmiyor gibi daire dönmeye başlıyor ve öyle kasıyor, çözünürlük değiştirince tekrar hızlanıyor ama sonra tekrar kasarak oynamaya devam ediyor vs.
Denediğimi belirtmiştim. Video sanki yüklenmiyor gibi daire dönmeye başlıyor ve öyle kasıyor, çözünürlük değiştirince tekrar hızlanıyor ama sonra tekrar kasarak oynamaya devam ediyor vs.