domnsync Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 126 Yer Sarımeşe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Peyzaj Mimarı 25 Nisan 2022 #1 Araştırma yaparken yabancı kaynaklara denk geldim, yapabilen varmış ama ben bir türlü çözemedim. Tarayıcı açıldıktan sonra otomatik (F11'e basmadan) tam ekrana geçme ile ilgili nasıl yapılabilir?
Araştırma yaparken yabancı kaynaklara denk geldim, yapabilen varmış ama ben bir türlü çözemedim. Tarayıcı açıldıktan sonra otomatik (F11'e basmadan) tam ekrana geçme ile ilgili nasıl yapılabilir?
Yiğit Can Elmas Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT 26 Nisan 2022 #2 domnsync dedi: Araştırma yaparken yabancı kaynaklara denk geldim, yapabilen varmış ama ben bir türlü çözemedim. Tarayıcı açıldıktan sonra otomatik (F11'e basmadan) tam ekrana geçme ile ilgili nasıl yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Edge kısayol özelliklerinde Tam Ekran olarak çalıştır açık ayarlayın. Çalıştırdan bu komutu girin .. " msedge.exe –start-fullscreen Dosya Ekleri 1650922934808.png 22,8 KB · Görüntüleme: 65 Artı 0 Eksi
domnsync dedi: Araştırma yaparken yabancı kaynaklara denk geldim, yapabilen varmış ama ben bir türlü çözemedim. Tarayıcı açıldıktan sonra otomatik (F11'e basmadan) tam ekrana geçme ile ilgili nasıl yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Edge kısayol özelliklerinde Tam Ekran olarak çalıştır açık ayarlayın. Çalıştırdan bu komutu girin .. " msedge.exe –start-fullscreen
KS KS domnsync Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 126 Yer Sarımeşe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Peyzaj Mimarı 26 Nisan 2022 #3 Selamlar, yanıt verdiğin için teşekkür ederim fakat dediğin şekilde yapmama rağmen olmadı. Bu şekilde Tam Ekran seçili zaten. Söylediğin çalıştır komutunu girdikten sonra da şöyle bir ekran geliyor. Artı 0 Eksi
Selamlar, yanıt verdiğin için teşekkür ederim fakat dediğin şekilde yapmama rağmen olmadı. Bu şekilde Tam Ekran seçili zaten. Söylediğin çalıştır komutunu girdikten sonra da şöyle bir ekran geliyor.