G goekhan37 Zeptopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Merhabalar, Microsoft Edge'de PDF dosyalarını açarken kelimeye sağ tıkladığımda sözcüğü tanımla ibaresi geliyordu fakat format attıktan sonra şu anda bulunmuyor. Bunu nasıl aktifleştirebilirim?
Merhabalar, Microsoft Edge'de PDF dosyalarını açarken kelimeye sağ tıkladığımda sözcüğü tanımla ibaresi geliyordu fakat format attıktan sonra şu anda bulunmuyor. Bunu nasıl aktifleştirebilirim?
RodiOfRivia Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ᴄᴏᴍᴘᴜᴛᴇʀ ᴇqᴜɪᴘᴍᴇɴᴛ ᴀɴᴅ ᴘʀᴏɢʀᴀᴍᴇʀ. ᴇᴠᴇɴ ᴇɴᴛʀᴇᴘʀᴇɴᴇᴜʀ 4 Şubat 2022 #2 > Ayarlar > Site izinleri >Tanımlama bilgileri ve site verileri >Tüm tanımlama bilgilerini ve site verilerini göster Bunu bir deneyin. Artı 0 Eksi
> Ayarlar > Site izinleri >Tanımlama bilgileri ve site verileri >Tüm tanımlama bilgilerini ve site verilerini göster Bunu bir deneyin.
KS KS G goekhan37 Zeptopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Kusura bakmayın geç cevap verdim biraz daha baktım fakat bulamadım sanırım şuradan mı bahsediyorsunuz Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 31,5 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Kusura bakmayın geç cevap verdim biraz daha baktım fakat bulamadım sanırım şuradan mı bahsediyorsunuz