Microsoft Edge'den Google Chrome'a veri aktarma

umut41can

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Edge tarayıcımda şu an bir sürü parolalarım, sık kullanılanlar çubuğum vesaire var. Hepsi düzgünce ayarlı bir biçimde. Şimdi benim bu aynı ayarlarımı Google Chrome'daki hesabıma da aktarmam gerekli. Bunu yapabilir miyim? Çok bakındım ama Edge ayarlarında dışa aktarma bulamadım bir türlü.

Chrome indirip oradan verileri içeri aktarma yoluna baktınız mı?

Orada öyle bir seçenek yok. Sadece Explorer için ve HTML dosyası olarak içe aktarılıyor. Edge için bir seçenek yok ve Edge'den nasıl HTML olarak dışa aktarma yapacağımıda bulamadım.

Orada öyle bir seçenek yok. Sadece Explorer için ve HTML dosyası olarak içe aktarılıyor. Edge için bir seçenek yok ve Edge'den nasıl HTML olarak dışa aktarma yapacağımıda bulamadım.

Kusura bakmayın hocam sadece Chrome üzerinde böyle bir yöntem görmüştüm söyleyeyim dedim. İşe yaramadığını bilmiyordum.

Bende baktım buraya ama oradaki çözümler artık çalışmıyor sanırım.

@umut41can, Edge'de parolaları dışarı aktarma özelliği var. Chrome'a direkt aktarabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…