Microsoft Edge'i desteklenmeyen bir sürümde kullanmak sakıncalı mıdır?

Görkem Gedik

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8.1 Industry Pro versiyonunu kullanıyorum ve Edge desteği kesmiş, güncelleme yapamıyorum. Böyle kullanmak sakıncalı mı? Google da desteği kaldırmış, geriye kullanabileceğim bir tarayıcı kalmadı. Windows 10 veya 11'e mecbur yükseltmeli miyim? Çok büyük bir güvenlik sorunu yaratmıyorsa kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende de bu uyarı var ve Brave kullanıyorum. Sorun olacağını düşünmüyorum sadece güncelleme alınmayacak daha diye biliyorum.

Sisteminiz kötü değilse Windows 10'a geçin malum çoğu şey artık 8 desteğini kesmeye başladı.

Bir süre sonra Chromium tabanı Windows 7 ve 8.1 desteğini kesecek yani Chromium tabanlı tarayıcılar 8.1'e destek vermek istese bile bu bir süre sonra çok mümkün olmayacak. Firefox, Pale Moon gibi alternatiflere yönelebilirsiniz. Chromium şartsa Windows 10 LTSB 2016 eğer bilgisayarınız çok eskiyse 2015 veya Linux tabanlı bir dağıtım kullanabilirsiniz.

Güzelmiş deneyeceğim teşekkürler.

Eki Görüntüle 1635376

Bu tarayıcıda desteklemiyor.
Yeni sürüm çıktığında tarayıcının GitHub sayfasından yüklersin burdan güncellemek yerine. Zaten tarayıcıda Google servisleri olmadığındna otomatik güncelleme de yok güncelleme çıktığı zaman programın github sayfasından indireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…