K Kanca909 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 78 30 Temmuz 2020 #1 Bildiğim kadarıyla Chrome şu an en iyi arama motoru ama Edge'i de merak ediyorum. Acaba Edge daha mı güvenli? Arasında ki farkı söyler misiniz?
Bildiğim kadarıyla Chrome şu an en iyi arama motoru ama Edge'i de merak ediyorum. Acaba Edge daha mı güvenli? Arasında ki farkı söyler misiniz?
0 0rkinos Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 183 30 Temmuz 2020 #2 Kanca909 dedi: Bildiğim kadarıyla Chrome şu an en iyi arama motoru ama Edge'i de merak ediyorum. Acaba Edge daha mı güvenli? Arasında ki farkı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bana edge tasarım olarak daha güzel geliyor. Ama Yandex arama motorunu kullandığı ve bir linki yeni sekmede açtığı için Google'a geri döndüm.
Kanca909 dedi: Bildiğim kadarıyla Chrome şu an en iyi arama motoru ama Edge'i de merak ediyorum. Acaba Edge daha mı güvenli? Arasında ki farkı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bana edge tasarım olarak daha güzel geliyor. Ama Yandex arama motorunu kullandığı ve bir linki yeni sekmede açtığı için Google'a geri döndüm.
E enesjkd Hectopat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #3 Güvenlik olarak bilemem ama kullanış olarak edge çok hantal kalıyor.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #4 Operayı deneyin isterseniz.
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #5 0rkinos dedi: Bana Edge tasarım olarak daha güzel geliyor. Ama Yandex arama motorunu kullandığı ve bir linki yeni sekmede açtığı için Google'a geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Onu ayarlayabiliyorsunuz Google arama motorunu diye biliyorum?
0rkinos dedi: Bana Edge tasarım olarak daha güzel geliyor. Ama Yandex arama motorunu kullandığı ve bir linki yeni sekmede açtığı için Google'a geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Onu ayarlayabiliyorsunuz Google arama motorunu diye biliyorum?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 30 Temmuz 2020 #6 Daha yavaş. Smartscreen filtresi, Google Safebrowsing’den daha güvenilir. Microsoft’a bir de tarayıcı telemetri verilerini paylaşmış olacaksın. Bu kadar.
Daha yavaş. Smartscreen filtresi, Google Safebrowsing’den daha güvenilir. Microsoft’a bir de tarayıcı telemetri verilerini paylaşmış olacaksın. Bu kadar.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 1 Çözümler 81 30 Temmuz 2020 #7 Bing ile arama yapip, Excel - Powerpoint ve kimsenin sallamadigi 3-5 Microsoft teknolojisi ile entegre olabiliyor.
Bing ile arama yapip, Excel - Powerpoint ve kimsenin sallamadigi 3-5 Microsoft teknolojisi ile entegre olabiliyor.
0 0rkinos Decapat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 183 30 Temmuz 2020 #8 İbrahimTatlı dedi: Onu ayarlayabiliyorsunuz Google arama motorunu diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bulamadım.
İbrahimTatlı dedi: Onu ayarlayabiliyorsunuz Google arama motorunu diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bulamadım.
İbrahimTatlı Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 790 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #9 0rkinos dedi: Ayarlarda bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değil denetim masasından yapılıyor bir tane videosu vardı oradan bakmıştım.
0rkinos dedi: Ayarlarda bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değil denetim masasından yapılıyor bir tane videosu vardı oradan bakmıştım.