Çözüldü Microsoft Edge'nin güncellemeleri nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Sosyal'e selam, Edge'nin 97.0.1072.62 sürümünü kullanıyorum. Edge Hakkında kısmını açtığım an ya da açmasam dahi fırsat bulduğu zaman Edge kendisini güncellemeye çalışıyor. Otomatik güncellemeyi nasıl kapatabilirim? Mümkünse tamamen kapatmak istiyorum.

Çözüm
Sorunun çözümünü nihayet bulabildim. Microsoft Edge tarayıcı kullanan ama güncelleme yapılmasını istemeyen üyelerimiz bu yöntemleri uygulayabilirler.

1. ADIM

C:\Program Files (x86)\Microsoft\EdgeUpdate konumuna geliyoruz. "EdgeUpdate" adlı klasöre giriyoruz, karşımıza böyle bir dizin gelecek:

2. ADIM

"MicrosoftEdgeUpdate" dosyasına sağ tıklayıp özellikler sekmesine giriş yaparak dosyanın adını "123MicrosoftEdgeUpdate" yapıyoruz ve tamam deyip çıkıyoruz. Yönetici izni isteyecek, tamam diyoruz.

SONUÇ

Sürpriz! Artık otomatik olarak güncelleştirme almayacak ve bulunduğunuz Microsoft Edge sürümünü kullanacaksınız.
Sorunun çözümünü nihayet bulabildim. Microsoft Edge tarayıcı kullanan ama güncelleme yapılmasını istemeyen üyelerimiz bu yöntemleri uygulayabilirler.

1. ADIM

C:\Program Files (x86)\Microsoft\EdgeUpdate konumuna geliyoruz. "EdgeUpdate" adlı klasöre giriyoruz, karşımıza böyle bir dizin gelecek:

2. ADIM

"MicrosoftEdgeUpdate" dosyasına sağ tıklayıp özellikler sekmesine giriş yaparak dosyanın adını "123MicrosoftEdgeUpdate" yapıyoruz ve tamam deyip çıkıyoruz. Yönetici izni isteyecek, tamam diyoruz.

SONUÇ

Sürpriz! Artık otomatik olarak güncelleştirme almayacak ve bulunduğunuz Microsoft Edge sürümünü kullanacaksınız.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…